IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan направи пикап за сърфисти

Titan Surfcamp е оборудван с душ на слънчеви батерии, хладилник, тента и палатка

Nissan направи пикап за сърфисти

В разгара на лятото японският автомобилен производител Nissan представи пикап за феновете на сърфинга. За основа на новия Titan Surfcamp послужи Titan XD Midnight Edition, който, на практика, се превърна в дом на колела и получи доста неща за активен отдих.

Nissan направи пикап за сърфисти

Инженерите на компанията създадоха новия пикап на базата на дизеловия Titan XD Midnight Edition Crew Cab, в който могат да се настанят до петима души. Пикапът се захранва от двигател V8 Cummins, която при обем от 5 литра осигурява 310 конски сили и 752 Нм максимален въртящ момент.

Nissan направи пикап за сърфисти

Автомобилът за сърфистите се отличава с гумите си Nitto Ridge Grapple и комплекта за повдигане на окачването ICON. Пикапът е облицован с филм, чието цветово решение ни връща към Nissan Patrol от 1967 г. и Datsun Bluebird Wagon от 1971 г.

Nissan направи пикап за сърфисти

В товарното отделение на Nissan Titan Surfcamp има крепежни елементи за сърфове и отделения, в които любителите на риболова и сърфинга могат да поместят всичко необходимо. На покрива пък е монтиран багажник. Пикапът е оборудван с душ на слънчеви батерии, хладилник, тента и палатка.

Nissan направи пикап за сърфисти

По-рано Nissan направи няколко автомобила за любителите на приключенията. Като всъдеходът Armada, който дизайнерите на японската марка създадоха за екстремен туризъм през зимата, както и пикапа Титан за феновете на къмпинга.

Снимки: Nissan

Тагове: nissan
0 от 500