IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво е да настъпиш до дупка Porsche Macan на германска магистрала (ВИДЕО)

Холандци тестваха способностите на колата с Performance Pack и 440 коня

Какво е да настъпиш до дупка Porsche Macan на германска магистрала (ВИДЕО)

Феновете на видео клипове, заснети на германските магистрали стават все повече, като причината за това е най-вече липсата на ограничения на някои от най-хубавите пътища в Европа. Както и автомобилите, които участват във вече споменатите клипчета.

Един много бърз Porsche Macan на германска магистрала

Днес ви предлагаме изявите на един Porsche Macan Turbo, който е получил и Performance Pack, а това означава 440 конски сили, така че всеки, седнал зад волана би се изкушил да пришпори спортния SUV по германските магистрали.
 

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 2 rate down comment
    kiko ( преди 5 години )
    ф пейс 3.0 битурбо 700 нютон метра,не случайно световен автомобил 2017 и на по-добра цена
  • #11
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тука много злобни хора говорещи глупости. Къде са тези пластмаси в Стелвио че не разбрах. В детските ви мечти. Наясно ли сте Стелвио колко превъзхожда този немски кашон. Качете се и карайте и тогава говорете глупости. Стелвио е класи над него. Пътното му поведение е ненадминато. Четете и статии извън Германия. Защото именно заради тези лъжи и измами на Германия ние не караме по съвършени и ефтини коли.
  • #10
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Стефан ( преди 5 години )
    Не е трудно да отидеш и да направиш тест драйв на Макан и на Стелвио. Маканът има по-качествен интериор със сигуност, но откъм пътно поведение отстъпва. Не знам колегата какво Стелвио е карал, но това е единствената кола, която по никакъв начин не се усеща като разпадаща се по предупредителните маркировки преди пешеходните пътеки по пътя към Владая. Аз шум от вятър не чух с над 200км/ч по Струма, а за това, че рая джипка взима завоите за закуска и за пътното и поведение като цяло не бих говорил.
  • #9
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Mazda ( преди 5 години )
    Мазда СХ-5 добър автомобил?! Хахахахахахаха! Едно време в една от известните БГ ИТ компании маса хора почнаха да си купуват такива, както и 6-ци. Няма да коментирам после една огромна тема във вътрешните форуми за проблеми като изключваща се навогация, неработещ touch screen, евтини пластмаси и не на последно място, адски наглото обслужване в дилърската къща.... ***...
  • #8
    7 rate up comment 8 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 5 години )
    Става дума за най-малкия мотор (200 к.с.). Тягата му е добре, но чак когато влезне във високите обороти. Маздата е в пъти по-качествен автомобил. А тук сте тръгнали да сравнявате ПОРШЕ с Алфа. QV освен по динамика (заради 510-те си коня), не виждам по какъв начин, може да е конглокент на Порше.Дизайна е въпрос на вкус. Аз предпочитам Макан, изглежда доста по-масивен и качествен като продукт.
  • #7
    8 rate up comment 7 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 5 години )
    Какво за Стелвио ? Мой познат си купи Мазда ЦХ-5, като преди това пробва Стелвио, понеже много му харесва дизайна. Кара я около седмица, като през това време и аз имах възможността да се кача в нея. Супер дърварска кола ! Евтини и твърди пластмаси (които вече прескърцваха, а колата беше на 30 000км.), гаден шум от мотора (като й подадеш газ, все едно слушаш някой дрон под капака отпред), много шум от гумите и вятъра от огледалата и уплътненията на вратите. Цялата кола се усеща евтина и куха
  • #6
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    такъв шум е вътре в кошника........
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    А за БГ-то .. ( преди 5 години )
    е: Какво е да стъпиш в дупка с Porsche Macan на българска "магистрала"? Определено екшъна ще е по-голям ...
  • #4
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Петьо ( преди 5 години )
    Поршетата си играят с 240км по аутобана .
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Не знам с каква кола се заиграват на видеото, но при 230км/ч онази просто прелетя покрай "нашия" човек.Искам онази кола:) Тази не чини :)