IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, ако сипем антифриз в резервоара?

Американски блогър показа последствията от подобно действие

Какво се случва, ако сипем антифриз в резервоара?

Млад американски блогър се прослави през последните годони с издевателствата си над различна техника. Той има над 6,1 млн. последователи в своя YouTube-канал Tache-Rex, където успешно се гаври с различни атомобили.

Какво се случва, ако сипем антифриз в резервоара?

Младежът показа какви са последствията, ако сипеш Coca-Cola в резервоара на BMW 3-Series, уиски в Porshe Boxster или залееш BMW Z3 с течен азот. Този път той реши да провери какви са последствията, ако налееш антифриз в резервоара за бензин на Mercedes ML.

Жертва на експеримента стана първото поколение на всъдехода, като резултатът е напълно очакван. В резервоара на колата беше останал малко бензин, който се смеси с антифриза. Машината успя да ускори до 100 км/ч, когато седящият зад волана автор на експеримента е усетил странен мирис. Малко след това следва лампата „check engine” и колата спира.



Опитите за съживяване с доливане на бензин не помагат, а блогърът констатира, че подобно на всички негови предишни експерименти, и сега колата „умира”. Този път обаче така и не става ясно колко ще струва ремонтът на двигателя.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: mercedes ml techrax
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Една камара блогъри правят подобни глупости с цел да трупат пари от Ютюб заради броя гледания. Тоя сайт само помага за това някакви безделници да печелят правейки подобни тъпoтии.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Един ФАКТ ( преди 5 години )
    На по старите дизелови коли през зимата може да се долива 5-10% бензин. Това подобрява работата на двигателя и предотвратява замръзването/сгъстяването на дизела в резервоара в случай на много ниски температури.Това даже от Мерцедес го препоръчваха едно време.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Йордан йорданов,на дизел, ако сипеш бензин е тоталка двигателя независимо дали е стар или нов.На бензин да сипеш нафта се оправя с промивка на системата. Виж новите с директното впръскване ще дадат фира, но при по-старите няма грижи.
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    ае ( преди 5 години )
    мда - сипваме НЕгориво във резервоара... О изненада - колата спира! Такъв обрат никой не е очаквал...
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Йордан йорданов ( преди 5 години )
    По Fifth gear, даваха експеримент.. наливат бензин в дизелова кола и дизел в бензинова... Естествено колите бяха стари, без електроника, само че удържаха... Пъшкаха, скърцаха, пушеха ама се движеха. Ако си любопитен до къде са пределите на автомобила ти ( и без това един Господ знаеш какво наливаш в бензиностанцията), Тея експерименти може да са ти интересни... Далеч, по големи тъпни гледаме по телевизията, безмислени с ясен резултат..