IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Папараци заснеха бъдещото Porsche Cayenne Coupe

Конкурентът на BMW X6 ще дойде с подвижен спойлер и електрическо задвижване

Папараци заснеха бъдещото Porsche Cayenne Coupe

Porsche е вече в доста напреднал етап от разработката на бъдещата Coupe версия на Cayenne, ако се съди по изтеклите шпионски фотографии. Тя трябва да се конкурира с много успешни напоследък модели като BMW X6 и Mercedеs GLE Coupe.

Папараци заснеха бъдещото Porsche Cayenne Coupe

Заснетото от папараците "муле" е с напълно немаскирана предница, което загатва, че в окончателния модел тя ще е същата като в нормалния Cayenne. Съществените промени ще са отзад, като се започне от далеч по-скосения покрив. Задните прозорци ще са по-малки, а номерът се премества от капака на багажника върху бронята. Най-вероятно отзад купето ще има и сгъваем електрически спойлер.

В интериора едва ли ще има съществени корекции, но със сигурност ще пострадат мястото на задните седалки, както и внушителният багажник (770 литра) на стандартния Cayenne.

Папараци заснеха бъдещото Porsche Cayenne Coupe
Заснетото от папараците Coupe все още е "муле" - тоест междинна версия, само с някои елементи от окончателния бъдещ модел

Porsche провежда тестовете с хибридно или дори изцяло електрическо задвижване, ако се съди по няколкото предупредителни стикера по вратите. Cayenne е на същата платформа като новата Panamera, която вече се предлага с плъг-ин хибридна версия.
 

Тагове: porsche cayenne coupe
0 от 500