IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат хулиганите на пътя?

Изследване в Англия посочи автомобилите с най-нагли шофьори

Какво карат хулиганите на пътя?

Какви автомобили карат най-наглите и най-опасни за останалите участници в движението шофьори. На този въпрос се опита да отговори британска телевизия, която проведе анкета сред около 2000 местни водачи на превозни средства.

Какво карат хулиганите на пътя?

Те е трябвало да посочат по 3 модела автомобили, чиито шофьори са най-агресивни на пътя. На първо място попадат собствениците на BMW M3, за които са „гласували” 56% от участниците в анкетата.

Втората позиция в тази негативна класация е за водачите на Range Rover, които събират 48% от гласовете. А на трета позиция се нареждат хората зад волана на Audi TT, получили съответно 43% .

В първата петица влизат още шофьорите на Mercedes-Benz C-class и Ford Transit - съответно 37% и 36%. Сред тях се нареждат тези на Porsche 911 (31%), Volkswagen W Golf (20%), Vauxhall (Opel) Corsa (18%), Nissan Qashqai (15%) и Vauxhall (Opel) Astra (15%).

0 от 500
  • #33
    3 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 5 години )
    Твърдо гласувам за водачите на ФВ и производните им. Специално внимание заслужават от споменатата група водачите на Ауди А3 ;), щото са се качили на Голф, но се изживяват все едно карат А8.
  • #32
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    От ФОЛКсВАГИНИТИ и групата са най големите хулигани
  • #31
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А така, кажи им го на Хондаджийте, брато.
  • #30
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Jey leno ( преди 5 години )
    Като,не са те научили баща ти и инструктира на колегиалност на пътя,ако ще и самолет да караш,си пълен б.о.к.лук,та ако ще да имаш и 5000000 лева!
  • #29
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А по-"модерните" Тойотаджий се качват в Хонда, все едно е частен самолет.
  • #28
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Още един глас за наглите шофьори на Шкода. Напоследък просто се набиват на очи. Явно избиват комплекси че карат не толкова реномирана марка и затова се правят на големи карачи. Както стана въпрос че забогателите голфаджии са се качили на Ауди то обеднелите голфаджии явно са минали на Шкоди.
  • #27
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тойотаджийте влизат в кръговото и се въртят там цял ден, не могат да излязат.
  • #26
    7 rate up comment 0 rate down comment
    тираджия ( преди 5 години )
    да продължа..Не на последно място са тия с пистовите мотори. Врът се навсякъде, карат като бесни, заобикалят, вдигат шум цяла нощ, изпреварват на опасни места. Сякаш не са карали колело и не знаят, че ако кихна срещу тях са донори. Дори срещу кола нямат шанс. После ревът как другите шофьори не ги пазили. Как да го пазиш, той ти излиза от където си иска и минава откъдето си иска. Не винете марките коли. Те не са виновни. Културата ни е такава. И много сме комплексирани..
  • #25
    6 rate up comment 1 rate down comment
    тираджия ( преди 5 години )
    Баровците са най-нагли. Колкото повече се е нашарил и назобал, толкова повече се мисли за велик. След това са кифлите им. Тя не може колело да кара, тръгнала 300 коня 2-тонен джип да кара. *** също не отстъпват. Те са най-самонадеяни. С джанти, музика и тъмни стъкла не се става добър шофьор. Взимат книжка и на втория ден се почва с фиестите. Дърпане на светофари, дрифтове, каране със 120 в града. Много са смешни доказват се пред малките кифлички, които и срещу бонбонче ще им пуснат сигурно.
  • #24
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Най-нагли са тея с купените книжки. Две изречения на кръст не може да върже малoyмникa, ноо шофира. И в случая държавата си е вновна, къде е ДАИ? Къде е Проглокатурата?