IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi Pajero все още е жив в Китай

Четвъртото поколение на всъдехода получи освежаване за моделната 2019 г.

Mitsubishi Pajero все още е жив в Китай

В Европа високопроходимият Pajero вече е част от легендата за най-популярните модели на Mitsubishi, но в Китай моделът все още присъства на пазара. И току-що получи освежаване за моделната 2019 година.

Mitsubishi Pajero все още е жив в Китай

В техническо отношение няма промени, но са налице някои нови елементи: нова радиаторна решетка, сребристи рамки на стоповете и т.н. дизайнерски добавки. Интериорът на Pajero също остава без промени, като тук акцентът е 9-инчовият тъчскрийн, който се предлага на борда на модела в Китай още от миналата година. Но и тук има новост – Pajero предлага възможност за безжично зареждане на мобилни телефони.

Mitsubishi Pajero все още е жив в Китай

Китайската версия на Pajero се сглобява в завода на GAC Mitsubishi в Чанша. Доскоро моделът се предлагаше с два бензинови мотора с обем 3 и 3,8 литра, но сега изборът е сведен само до един 3-литров V6 с мощност 174 конски сили.

Моделът не се предлага с дизелови мотори, като няма избор и при трансмисиите – Pajero излиза на пазара само с 5-степенен автоматик, който работи със система за задвижване 4х4 Super Select II.

Четвъртото поколение на Pajero се произвежда от 2006 година, като тази генерация всъщност е модернизиран вариант на третото поколение на модела, чието производство стартира през 1999 година.

Тагове: mitsubishi pajero
0 от 500
  • #1
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В Китай всичко което е голямо и хромирано се харчи като топъл хлаб, явно имат много какво да компенсират китайците....