IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Испанци пускат брутален SUV

Моделът Golem има V8 двигател с мощност 710 коня

Испанци пускат брутален SUV

Испанският стартъп DSD Design Motorsport създаде пълноразмерен макет на всъдехода Golem, който се планира да бъде произведен в лимитирана серия от 30 бройки. В създаването на дизайна на автомобила участваха студенти от Политехническия университет в град Валенсия.

Испанци пускат брутален SUV

Както се вижда от снимките, Golem има брутален външен вид с огромни разширители на колесните арки и остри четри. Заслужава да се отбележи, че всъдеходът и оборудван със спойлер на покрива има сложна форма на задните светлини, а гумите са BFGoodrich Mud-Terrain.

Товарният вариант на Golem ще получи под капака си двигател V8, способен да генерира 710 конски сили. Той ще работи в съчетание с 8-степенна автоматична трансмисия, а задвижването е и на четирите колела. Автомобилът ще има и пълноуправляемо шаси. Моделът ще бъде наличен в различни версии, първата от която ще е пикап.

Испанци пускат брутален SUV

Миналото лято DSD Design Motorsport показа в Льо Ман хибридния суперавтомобил Boreas с мощност 1000 к.с. Тази машина ускорява от място до 100 км/ч за 2,8 сек., а максималната му скорост е 380 км/ч. Само на ток Boreas може да измине 100 км.

Снимки: DSD Design Motorsport

Тагове: suv v8
0 от 500