IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar и Land Rover имат нов дом в София

Британските марки вече се продават и обслужват в отделен сервизен център край столицата

Jaguar и Land Rover имат нов дом в София

Британските премиум-марки Jaguar и Land Rover вече ще се предлагат в нов продажбен и сервизен център в София. Той се намира в непосредствена близост до "детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока ж.к. „Младост”.

Jaguar и Land Rover имат нов дом в София

От предстявителя на двата бранда у нас – компанията „Мото Пфое”, се похвалиха, че това е най-високотехнологичният и модерен проект, осъществяван досега за двете премиум автомобилни марки в България. Той ще предлага продажба на нови и употребявани автомобили на двата бранда, следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка и изкупуване на автомобили, както и абонамент.

Комплексът има разгърната застроена площ от общо 6000 м2, като шоурумът е около 1000 м2, а сервизът и резервните части са на площ от 1400 м2. Центърът разполага със 140 паркоместа, клиентски зони за конфигуриране на автомобили, за отдих и избор на аксесоари.

Jaguar и Land Rover имат нов дом в София

Новият дом на Jaguar Land Rover е изграден и оборудван изцяло съобразно правилата и последните изисквания на британския производител.  Центърът е един от най-модерните в Източна Европа, като е оборудван със супер мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марките.

Jaguar и Land Rover имат нов дом в София

Съответно в салона е изложен и първият изцяло електрически Jaguar – I-Pace. Спортният SUV, ускоряващ от 0 до 100 км за 4,7 сек. и изминаващ с едно зареждане пробег от 400 км, направи своята предпремиера в България няколко месеца предварително, специално заради откриването на новия автомобилен център.

Снимки: "Мото Пфое"

Тагове: land rover jaguar
0 от 500