IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

БТР прегази стар Passat на пътя (ВИДЕО)

Водачът на германския автомобил е в болница

БТР прегази стар Passat на пътя (ВИДЕО)

Куриозно произшествие са разигра край град Гродно в Беларус, където военен БТР навлезе в насрещното и прегази Volkswagen Passat.

БТР прегази стар Passat на пътя (ВИДЕО)

От видеото, публикувано в Youtube, става ясно, че група автомобили е спряна на шосето, за да изчака преминаването на военната колона. При излизането от завоя на втория бронетранспортьор неговият водач губи управлението и се врязва в спрелия Passat.

Водачът на германската кола е извадил страхотен къмет, съобщава местното издание AutoGrodno. Ударът на военната машина е неговата страна, като седалката се чупи и той се озовава по гръб. Все пак воланът и приборния панел са затистнали краката на водача и се е наложило машината да бъде рязана, за да бъде изваден.



Шофьорът е откаран в болница, откъдето са съобщили, че нараняванията му не са сериозни и той ще се възстанови бързо. Военните разследват инцидента.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #6
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия пияници не могат по асфалтиран път да карат как ще водят война не знам
  • #5
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това братушките са Номер 1. Няма такива пияници. Това ако се случи някъде в Германия този водач няма да излезе от затвора мноооого дълго време.
  • #4
    32 rate up comment 0 rate down comment
    виждащ ( преди 5 години )
    първо, затиснатата кола е ПОЛО, а не пасат!второ, човекът от колата - с карирана риза, плешив, след като минава към дясната врата си излиза оттам сам и без никакви рани. после почва да води телефонни разговори ,стоейки до билборда в тревате - има кадри по случая в новините от ,минск. трето, БМП-то има снимки от упор и се вижда начинът, по който е извършена редукцията на оръдието му - всъщност през него минава цев на картечница и тя си стърчи от дулото.
  • #3
    36 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Опита се да прави дрифт с БМП-то.Глупав аматьор.БМП има много красив дизайн за военна машина ,винаги съм си го представял с лек оптичен тунинг и без оръдие.
  • #2
    39 rate up comment 0 rate down comment
    Бил в казармата ( преди 5 години )
    Това е БМП Или бойна машина на пехотата
  • #1
    46 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    това не е бтр.