IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият VW Touareg бе представен в България

Зрелищно шоу ознаменува премиерата на всъдехода у нас

Новият VW Touareg бе представен в България

Новият флагман на германският производител Volkswagen – всъдеходът Тouareg, бе официално представен в България със зрелищно шоу.

Новият VW Touareg бе представен в България

Основната идея на представителите на марката беше да подчертаят колко важен е за марката този модел, като за целта заложиха на истински театрални постановки с участието на известни български актьори. Кулминацията на представлението беше събирането на всички заедно за разкриване на автомобила пред публиката.

Новият Touareg е третото поколение на модела, който е оборудван с най-модерните възможности за свързаност, както и с голям брой от авангардни технологии в областта на асистиращите системи, комфорта, светлините и инфотейнмънт. Това е причината от Volkswagen да твърдят, че този "универсален талант чертае пътя към бъдещето".

Новият VW Touareg бе представен в България

Пълното свързване на асистиращите системи позволява достигането на по-високо ниво на комфорт и безопасностт дори в сложни ситуации като например преминаването през стеснени поради ремонт на магистрален път участъци. В такива моменти, по желание на водача, автомобилът може да се справя сам.

Новите системи на окачването като технологията за компенсиране на колебанията на каросерията с електромеханични регулируеми напречни стабилизатори, както и активното управление на всички колела също трябва да направят колата по-сигурна. И съответно тя да привлече още по-голям брой клиенти.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen touareg
0 от 500