IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда серийното BMW 8-Series с 4 врати

Баварците подготвят версия Gran Coupe за флагмана си

Ето как ще изглежда серийното BMW 8-Series с 4 врати

Снимка на четириврата модификация на новото BMW 8-Series бяха разпространени от изданието Motor1. Те са били взети от патентното ведомство в Бразилия, където баварците са регистрирали модела.

Ето как ще изглежда серийното BMW 8-Series с 4 врати

Прототип на 8-Series с 4 врати беше показан на автосалона в Женева тази пролет, но тогава не бяха съобщени никакви подробности за автомобила. Предполага се, че серийният му вариант ще получи същите силови агрегати, на които разчита купето 8-Series, представено само преди дни.

Това означава, че флагманът на баварците ще разчита на новия туин-турбо V8 двигател с обем 4,4 литра, развиващ мощност от 530 к.с. Другият вариант е 6-цилиндров турбодизел с обем 3,0 литра.

Освен купето и модификацията с 4 врати в гамата на 8-Series ще бъде включен и кабриолет, чийто дизайн също вече е патентован от BMW. Ще има и „напомпана” версия M8, която ще получи двигател с мощност над 600 к.с.

Снимка: Motor1

Тагове: gran coupe bmw 8-series
0 от 500