IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo показа S60 в Щатите

Моделът няма да се предлага с дизелови мотори

Volvo показа S60 в Щатите

Новото поколение на Volvo S60 беше представено днес заедно с откриването на новия завод на марката в Чарлстън, Южна Каролина, където ще се произвежда ексклузивно седана.

Volvo показа S60 в Щатите

„Новото S60 е един от най-вълнуващите модели на Volvo, които някога сме създавали”, заяви при представянето президентът и главен изпълнителен директор на Volvo Cars Хакан Самуелсон.

S60 ще е първият модел на Volvo, който няма да се предлага с дизелови двигатели, но за сметка на това клиентите ще могат да поръчват две хибридни версии – T6 и T8 Twin Engine AWD, които идват със задвижване 4х4 и мощност съответно 340 и 400 конски сили. Базовият мотор на модела ще е 2-литров 4-цилиндров турбо агрегат с мощност 249 конски сили, който ще задвижва версия на S60 с предно предаване.

Volvo показа S60 в Щатите

При създаването на S60 във Volvo са използвали платформата SPA, която вече присъства при новия XC60, моделите от серията 90 и новото комби V60. Новият модел излиза на пазара със сериозен набор електронни системи, които се грижат за безопасността на пътуващите, както и на хората около тях.

Volvo показа S60 в Щатите

Системата City Safety активира автоматично спирачките при разпознаване на пешеходци и едри животни, налице е и адаптивен автопилот, който помага на водача при ускорение и завиване при скорост до 130 км/ч на пътища с качествена маркировка, на борда има система за предотвратяване излизането на колата от платното за движение и т.н.

Снимки: Volvo

Тагове: volvo volvo s60
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    doc ( преди 5 години )
    Обезценяването на моделите на Волво/марка ,която аз лично уважавам/ ще бъде със скоростта на топене на ланшният сняг през пролетта.Така,че феноветв на тази марка биха си ги позволили след 4-5 години.
  • #5
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Факт!!! ( преди 5 години )
    Смъртната присъда на дойчовците в този клас е подписана.И пакистанци да са подкрепям всеки който ще катурне немската държава!
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    менстрийма в щатите гледа мувита и после на бегом към автосалона фолксваген така пробиха но рулетката ми скрои шапка
  • #3
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    красота
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Базови чайници ( преди 5 години )
    "Базовият мотор на модела ще е 2-литров 4-цилиндров турбо агрегат..." - че то всички нови волва са с такъв двигател!Само дето са с различна настройка, а за най-мощната версия има и електромоторче.Хамерикнците като чуят звука и ше се "скъсат" да купуват.
  • #1
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ясно че в щатите ще го покажат в европа вече ги научиха че са мошеници и си търсят нови пазари а за китай няма какво говорим те си ги произвеждат и си купуват родно производство жили със сменен емблема