IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley показа състезателния Bentayga

Луксозният SUV ще атакува планинското състезание "Пайкс Пийк"

Bentley показа състезателния Bentayga

Volkswagen Group ще присъства повече от сериозно в стартовия списък на най-известното планинско състезание в света – „Пайкс Пийк” в Колорадо. VW ще участва в електрическия прототип ID R Pikes Peak, а Bentley ще гони първото място в класа на серийните SUV машини.

Bentley показа състезателния Bentayga

Британската марка най-после в показа в движение леко модифицирания Bentayga, с който ще се състезава една от легендите на американските моторни спортове Рис Милън. Промените по колата не са много – тя е получила предпазна клетка в купето, както и спортни седалки, а премахването на част оборудването и обзавеждането на интериора е намалило теглото на луксозното возило с 300 килограма.

Двигателят си остава с 600 конски сили, като при серийната версия, като са добавени адаптивно въздушно охлаждане, спортен ауспух от Akrapovic плюс аеродинамичен пакет от Bentley – сплитър от фиброкарбон, дифузьор, странични престилки и заден спойлер.

Тагове: bentley bentley bentayga
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    д-р Исня ( преди 5 години )
    "адаптивно въздушно охлаждане"Спортен ауспух с променлива геометрия и антикрило с директно впръсване!
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    безпорно много красиви жипки топката е в ръцете на рендж но според мен продажбите на английската тата ще се сринат всеки с кинти ще поръча бентайга за да покаже че е висока топка тъй като вторичния пазар е залят с ровъри и няма как да демонстрираш класа в елит средите с масов автомобил
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    vsd ( преди 5 години )
    Не ми допада дизайна, иначе е с брутални характеристики.
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Победа ( преди 5 години )
    адаптивно въздушно охлаждане?!?!Това ще да е нова технология от български инжинерен гении, роден в бедно селско семейство от северозапада! - модифициран 2-тактов 50 кубика двигател на балкан!