IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фейслифтът на Toyota Aygo стартира от 11 200 евро

5-вратата модификация на хечбека ще струва в Европа с 350 повече

Фейслифтът на Toyota Aygo стартира от 11 200 евро

Японският автомобилен производител Toyota обяви цените си на обновения хечбек Aygo за Европа. Съвсем скоро моделът ще се появи първо на британския пазар, а малко по-късно и в останалата част на Стария континент.

Обявиха цената на обновената Toyota Aygo за Европа

Фейслифтът ще се предлага в две версии. Тривратата модификация ще струва 13 000 долара (11 200 евро), а тази с 5 врати - 13 400 долара (11 550 евро). Официалният дебют на обновения хечбек се състоя на автомобилния салон в Женева през есента на миналата година.

Обявиха цената на обновената Toyota Aygo за Европа

Toyota Aygo вече може да се похвали с различна форма на фаровете и бронята, както и с нова цветова палитра, в коята влязоха отенъците Magenta и Blue. В салона са използвани нови материали, преработен е приборният панел. Автомобилът също така ще бъде оборудван с 15-инчови дискове с нов дизайн.

Обявиха цената на обновената Toyota Aygo за Европа

Топ версията на Toyota Aygo е снабдена с пакет за сигурност Toyota Safety Sense. Под капака на хечбека е монтиран доработен двигател, чиято мощност е увеличена на 72 конски сили.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota aygo
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И защо някой би си взел 2 годишен голф за тия пари,който е една безлична кола,която е с доста старомоден дизайн, 2 годишен Тойота Аурис е красива и модерна кола за тези пари, но който сика ново Айго е най-доброто в класа си и най-модерно изглеждащото,най-спортната кола в този клас. Фолксваген Ъп е много грозен,ама много грозен, тя всъщност не е правена от дизайнери според мен,а просто е сглобена от различни части и се е получил Фолксваген Ъп.
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    . ( преди 5 години )
    Automedia сменете снимките, не се излагайте,това не е фейслифта,а модела от 2017г.Твърде некомпетентно!https://***.toyota.bg/new-cars/aygo/aygo-2018.json
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Айго е доста добър мъник доказал се като изключително здрава и безпроблемен автомобил. Цената наистина не е ниска за този клас. Висока е за сегмента, но който държи на качеството и надеждността ще я плати. Плаща е първоначално и после само кара, докато при други, които са по-евтини започва да налива пари, време и нерви и в крайна сметка по-евтиното излиза по-скъпо.
  • #5
    19 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Карах го и мога да кажа само добри неща за колата. Просто е супер за градсни автомобил, който и за извън града става на по-къси разстояния. Съвсем случайно се случи. Бях резервирал по-голяма кола под наем, но когато отидох ми казаха, че колата, която трябва да взема не е върната от клиента и имат в наличност само Айго. Бях ядосан, но ми направиха голяма отстъпка в цената заради неудобството. С моите 186 см си викам няма да се събера. Учудващо обаче колата си ме побра спокойно и всичко беше ОК.
  • #4
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Владо ( преди 5 години )
    В класа си няма по-добра алтернатива.Обърнете внимание доставчкици на пица и кетъринг компаниите какво карат.Явно има причина да не са със City GO или Up!А за двугодишният Golf - въпрос на потребности и предпочитания.Ако имаш нужда да караш екземпляр от "С" сегмента, но нямаш пари за нов - Golf-а е вариант.Но ако ти е необходим автомобил от "А" сегмента и можеш да си позволиш нов - Aygo е чудесен избор.
  • #3
    9 rate up comment 20 rate down comment
    Оризарина ( преди 5 години )
    Тази кола е гавра с човечеството
  • #2
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Aygo ( преди 5 години )
    Моля ви не се излагайте, снимките са на сегашния модел 2014 преди фейслифта. Колкото и обикновен и маловажен модел да е това за автомобилните новини грешните снимки на толкова разпознаваем модел показват сериозна некомпетентност.
  • #1
    7 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия луди ли са, за толкова пари си взимаш БМВ F10.