IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW се отказва от кабриолета 2-Series

Следващото поколение на модела ще е много сходно с 3-series

BMW се отказва от кабриолета 2-Series

Близкото бъдеще на кабрио версията на 2-ата серия на BMW изглежда доста мрачно, ако информацията на Bimmerpost се окаже вярна и този вариант на автомобила няма да е част от следващото поколение на модела.

BMW се отказва от кабрио версията на 2 серия?

Предполага се, ролята на този вариант на 2-ата серия ще бъде поета от 4 серия кабрио, както и от новия Z4. Все още обаче няма нищо официално по темата, но със сигурност стартовата цена на най-достъпния кабриолет на BMW ще е доста по-висока. Самата 2 серия също ще претърпи интересно развитие при следващото си поколение.

Предполага се, че 2 -Series Gran Coupe ще е с предно предаване, а класическото купе ще запази задното си предаване, което е добра новина за феновете на актуалното М2.

Маркетинговите специалисти на BMW се присъединиха към колегите си от други компании, които в последните години признават, че кабриолетите и купетата се продават все по-трудно, тъй като клиентите се ориентират към по-практични автомобили. В BMW обаче съществува силна традиция при предлагането на по-мощни и спортни купета, така че е много вероятно този специфичен пазарен сегмент да се трансформира изцяло в полза на по-динамичните машини.

При следващото поколение на 2-Series ще се използва платформата CLAR, което означава, че новият модел ще има доста общо със следващата генерация на 3-Series на баварците.

Снимка: BMW

Тагове: bmw bmw 2 series
0 от 500