IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво правиш, когато не ти достига звук от мотора? (ВИДЕО)

Водач на спортния хибрид BMW i8 избра забавен начин за излизане от ситуацията

Какво правиш, когато не ти достига звук от мотора? (ВИДЕО)

Спортният хибрид BMW i8 е един от най-модерните автомобили на планетата. Това, което му липсва, е внушителен звук от дигателя. Затова е и трудно да караш токова скъпа кола, но да не се изложиш, когато става дума именно за звук.

Какво правиш, когато не ти достига звук от мотора? (ВИДЕО)

Британски собственик на хибрида обаче намери доста забавен начин за излизане от ситуацията по време на любителско рали за суперколи. В случая баварецът с неговите 3 цилиндъра е далеч зад останалите участници, повечето от които са с V12 двигатели. И съответно издават убийствен звук.

Шофьорът на това BMW i8 обаче е изчислил всичко и се нарежда в колоната зад мощно ревящо Lamborghini Aventador. Когато идва моментът за потегляне, мъжът зад волана на хибрида имитира с глас ръмжащия двигател, с което хвърля във възторг зрителите.



Впрочем видеото е с продължителност около 2 минути, в които е пълно със суперколи. И истинските фенове могат да се насладят не само на външния им вид, но и на шума, издаван от двигателите им.

Снимка и видео: Facebook

Тагове: bmw i8
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това БМВ е абсолютно недоразумение.Поне да го бяха направили 100% електрическо със 700-800 коня. А те влези че му сложили бензинов миксер по капака.
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    ФАКТ!!! ( преди 5 години )
    Докога ще я рекламирате тая немска тоа.етна?!
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Поредната простотия комедианти. Поредната!За колата, която се появява за части от сек.и е най-малко време на видеото си е чиста проба реклама. Сложете точката. Дано само да са ви платили!