IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жена загина при тестовете на ново BMW M8 (ВИДЕО)

Шофьорът оцеля след тежката катастрофа по време на изпитания на модела

Жена загина при тестовете на ново BMW M8 (ВИДЕО)

С тежка катастрофа завърши тест на новото BMW 8-Series в топ-версията на модела – M850i xDrive. 37-тодишният изпитател е загубил контрол над автомобила и с висока скорост се е ударил в няколко дървета, съобщават медиите в Германия.

Жена загина при тестовете на ново BMW M8 (ВИДЕО)

Водачът е успял да напусне автомобила самостоятелно, но спътницата му е останала блокирана. Пристигналите на мястото на инцидента спасителни екипи е трябвало да режат силно увредената кола, за да извадят жената, но се е оказало, че тя е загинала при удара.



Премиерата на новия флагман на баварците трябва да се състои на 15 юни. Очаква се моделът да бъде изграден на платформата CLAR, която се използва за последните автомобили на марката. Версията M850i xDrive разчита на 4,4-литров V8 битурбомотор с мощност 650 к.с.

Видео: Facebook
 

Тагове: bmw 8-series m850i
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Има много сериозни марки без собствени тестови трасета, че и съм работил за такава и тествахме най-вече в IDIADA в Испания. Всъщност единствените, за които се сещам, че имат сериозно тестово трасе са VW. Но това не значи, че и те не тестват по обществените пътища в търсене на подходящи атмосферни условия например.
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    30-ина годишен изпитател на мощна кола, с жена до него.... рецепта за катастрофа (май някой се е правил на мъж пред мацето)
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Няма сериозна марка без развоен център тестови полигон до него. Въпреки това си прав за нуждата от изпитания по улиците и пътищата
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Миналата седмица го видях този баварец в Мюнхен и то няколко пъти в рамките на деня. Направи ми впечатление новата окраса за защита от снимане. Тези черно-белите шарки са съвсем различни със старите, които ползват. Млад мъж го караше на около 30-35 г.може би. Беше сам в колата.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Анонимен, тестове се правят по обществени пътища поради няколко причини: 1. При разработката на нов модел с него се минават стотици хиляди километри, което на тестово трасе ще излезе безумно скъпо, а и трябва да имаш данни от реалистична употреба. 2. Изискват се тестове при условия, на които няма тетсови центрове (примерно висока надморска височина). 3. Развойната дейност на марката се извършва далеч от тестови трасета и тестове там се организират периодично.
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    тъжно не ми го побира главата да тестваш автомобил по пътища за обществено ползване при положение че има закрити обезопасени полигони и какво е правила пътничката в тестовия автомобил
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    Наистина жалко за жената! И как може да тестват такъв автомобил в градски условия? Да беше 830, да го тестват. А то...
  • #2
    27 rate up comment 9 rate down comment
    тираджия ( преди 5 години )
    Като видя някой да кара бмв нормално, чак се радвам!Значи, дали 30 годишни трошки или тестов автомобил 90% от шофьорите на бмв карат като пълни ***....
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    dr_kurtev ( преди 5 години )
    Перифразирам -"Физиката *** "!!!