IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi A1 - пишеш направо на екрана (ВИДЕО)

Хечбекът ще дебютира в Барселона през лятото

Новото Audi A1 - пишеш направо на екрана (ВИДЕО)

Тази година германският автомобилен производител Audi има големи планове. Само преди няколко дни се състоя премиерата на новия кросоувър Q8, а сега компанията започна да ни подготвя за новото поколение на хечбека A1.

Новото Audi A1: пишеш направо на екрана (ВИДЕО)

Все още не знаем как ще изглежда автомобилът. Audi обаче публикува на официалната си страница във "Фейсбук" 5-секундно клипче, което показва мултимедийната система MMI Touch, която позволява да "разговаряте" с колата. Това става като изписвате нещо с пръст върху големия екран. Например, Барселона - където моделът ще бъде показан официално това лято, и където ще се произвежда. От клипа се вижда също, че хечбекът има и нова климатична система. Засега обаче не е ясно дали новата мултимедия ще се предлага базово или ще бъде опция.

Новото поколение на модела е изградено върху платформата MQB A0, която предполага и нови размери. Моторната гама на Audi A1 ще бъде представена от двигател с обем 1 литър и мощност 115 коня, с 2-литров и мощност 200-250 к.с., както и с 1,5-литров, чиято производителност още не е известна. Новото поколение на хечбека ще продължи да се произвежда и във версия с 3 врати.



Снимка и видео: Audi

Тагове: audi a1
0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Няма нова климатична система а има нов дизайн на копчетата за старата климатична система.
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия турили още едно нещо, дето да се разваля.
  • #4
    15 rate up comment 2 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    Браво!Купувап си Ауди А1, за да пишеш!Защо? Да ти е забавно, докато чакаш пътната помощ!Това е шега във ваш стил, но все пак - на кой му дреме за таблета за 100$ в А1-чката?С това ли вече впечатляват? Няма ли с какво друго?
  • #3
    15 rate up comment 4 rate down comment
    afa ( преди 5 години )
    Диодчетата на фара задължително ще са с друга форма, като знак за иновациите.....може да са вълнички или полукръгове, но задължително ще са различни от тези на предходното поколение:))))
  • #2
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Уау, каква иновация ... А диодчета ще сложат ли да мигат някъде ??
  • #1
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Въпросче ( преди 5 години )
    Значи е забранено да си пишеш на телефона докато караш, но е напълно окей да се протягаш до панела и да пишеш там. Да го направят поне да може да се използва само ако си спрял.