IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бивш шеф на Volkswagen се похвали с уникално Porsche

Поръчково 911 GT2 RS попълни автопарка на Фердинанд Пиех

Бивш шеф на Volkswagen се похвали с уникално Porsche

Миналата седмица някои от най-запалените фенове на Porsche 911 успяха да снимат в гараж във Виена един изключително интересен екземпляр 911 GT2 RS, за който е почти сигурно, че принадлежи на бившия шеф на Volkswagen Фердинанд Пиех.

Пийх

А по-внимателното разглеждане на този автомобил е поредното доказателство, че възможностите за индивидуализиране са почти безкрайни. Пакетът екстри включва неимоверно много глезотии – от карбон керамичните спирачки (PCCB) до надписа Porsche на задното крило.

Справка с конфигуратора на 911 GT2 RS показва, че колата с регистрационен номер S GT2, е с цена почти 300 000 евро. Естествено, тази кола е поръчана и с пакета Weissach, който също се отразява добре на динамиката, както и с лети магнезиеви джанти, като цветът им е сатенено черен, но тук едва ли има някаква изненада. Според австрийската преса, Пиех редовно „представя” свои коли, като просто ги паркира на места, където достъпът е сравнително свободен и винаги се намира кой да ги снима и да ги качи в интернет.

Пийх

Предишните два случая бяха твърде сходни с този, само че тогава Пиех се похвали с Porsche 911 GT3 и Bugatti Chiron. Има и още нещо, преди време от обкръжението на Пиех изтече информация, че той е критикувал един от шефовете на Porsche, който е определил оранжевите спирачни апарати на GT2 RS като „невъзможни”. Може би защото е решил, че не стоят добре на колата. Е, хер Пиех е на по-различно мнение, както показва първата снимка.

Тагове: porsche 911 gt2 rs porsche
0 от 500