IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Точно от толкава време се нуждае крадец, за да отмъкне Mercedes-Benz C-Class

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Всички помним известния американски екшън „Ди изчезнеш за 60 секунди”. За времето си случващото се в него – кражба на скъпа кола за минута изглеждаше като фантастика, но в наши дни съвсем не е така.

Да изчезнеш за 20 секунди! (ВИДЕО)

Поне това показва инцидент във Великобритания, заснет от охранителни камери. На тях се вижда как крадци отмъкват Mercedes-Benz C-Class точно за 20 секунди. При това колата е оборудвана с най-съвременните системи за защита, които престъпниците лесно преодоляват.



Крадците имат нужда от 10 секунди, за да прихванат със специално устройство сигнала от ключа на автомобила, и от още толкова за да си настроят седалките и да изчезнат с колата. Собственикът на машината разказва, че бандитите са успели да изключат и GPS-тракера, който следи местоположението на колата. А това означава, че автомобилът много трудно ще бъде открит от полицията.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: mercedes-benz c-class
0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До предишния ( преди 5 години )
    Колата беше BMW 535 със "супер" (поне на цена) НЕ фабрична аларма и допълнително поставен по CAN-BUS хипер-супер имобилайзер! Никъв проблем за апашите!Вероятното спасение е скритото копче, стига да не го открият ...
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До Друг анонимен ( преди 5 години )
    Разбира се, че могат да елиминират СТАНДАРТНИЯТ иммобилайзер. Те влизат в колата подготвени за ФАБРИЧНИНТЕ неща, но ако имаш нещо допълнително би ги забавило допълнително и евентуално може да ги откаже. Както и преди съм казвал тези наглеци не са чак такива корифеи, просто са се научили да боравят с едни устройства закупени от интернет. Между другото би ли споменал каква марка е колата от горчивия ти опит?
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 5 години )
    Що? Не могат ли да сканират и елиминират имобилайзера, хипер-супер алармената система, за която само си хвърляш паричките?Казвам го от ГОРЧИВ опит и то в БГ!
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Всичко това е възможно за това време САМО, ако могат да сканират ключа(в случая го сканираха през стената) и колата няма никакви допълнителни защити.
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Смейте ми се вие за идеята за акумулаторът а това което виждаме не е ли смешно и жалко?Тия устройства за сканиране почнаха да ги продават в Интернет.Рекламират се като инструмент за помощ ако сте си загубил ключовете.
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    do: .. ( преди 5 години )
    Отделно в упътването на автомобила пише, че не е желателно колата да остава без захранваща батерия. Чувал съм го и за други по-нови автомобили. Прецаква се БК или други системи по колата съм чел , ако остане без всякакъв ток повече от 2 часа. Не винаги, но има голяма опасност да стане.
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    do: .. ( преди 5 години )
    Сигурен съм да. 100% не може да се заключи. Акумулатора ми се намира в багажника. Ако е заключа колата и багажника е отворен, за да махна акумолатора започва да пищи. Да кажем ще изтърпя пищенето докато го махна. Махам го и вратите остават заключени, но не и багажника. Ръчно с вградения ключ на дистанционното мога ръчно само шофьорската врата да заключа. Единствен вариант е да заключа колата, да вляза през шофьрската врата, да мина отзад в багажника, да махна батерията и да изляза и да заключа.
  • #9
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Всичко това ... ( преди 5 години )
    доказва още веднъж, че производители - ченгета - апаши са от едната страна на бариерата!От другата страна са нещастниците, дето са си броили паричките и после ще ходят по мъките и пак ще ги броят за радост на производителя! Който пък прави всичко възможно да улесни работата на апаша, който пък си плаща лептата на ченгетата... И така безкрайно!А отгоре "държавата-майка" доволно потрива ръчички, че повече регистрации значат повече парички за оная далавера - държавната!
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    До анонимния за акумулатора.Ти сигурен ли си че не можеш да заключиш нова кола без акумулатор? Щото моята е предвидена за такъв случай и може да се заключи.Но е вярно, че при някои нови коли липсата на акумулатор е голяма неля.
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    до: Оня с акумулатора долуАве братчед, ти на нещо по-ново от Гоуф 3 качвал ли си се? Колите отдавна без акумулатор не могат да се заключат.