IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-абсурдната гонка с полицията (ВИДЕО)

Дрогирана шофьора побърка служители на реда в Украйна

Най-абсурдната гонка с полицията (ВИДЕО)

Забавен инцидент с полицаи, преследващи нарушител, беше публикуван във Facebook. Случката се разиграва в украинския трад Ржищев и спокойно може да бъде определена като „най-абсурдната и най-смешна” гонка в историята.

На видеото се вижда как два автомобила – сребриста „Лада” и кола на полицията, навлизат в кръгово, което се ремонтира. По някакво причина служителят на реда зад волана на втората машина не се справя с управлението и са удря в бордюра.

След това събитията стават комични, след като жената в „Лада”-та започва да се върти в кръговото, а полицаите явно не знаят какво да правят. Един от тях решава да гони нарушителката пеша, което прави нещата още по-смешни. В крайна сметка след няколко кръгчета нарушителката си тръгва спокойно.



По-късно става ясно, че жената все пак е арестувана. И бързо се намира обяснение за нейните действия – тя е шофирала под въздействието на наркотици.

Снимка и видео: Facebook

0 от 500