IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan създаде компресор за дамите

Системата издава звуков сигнал при напомпване до необходимото налягане

Nissan създаде компресор за дамите

Японският автомобилен производител Nissan реши да зарадва своите клиенти, най-вече тези от нежния пол, със създаването на специален компресор, който опростява помпането на гумите до необходимото налягане.

Nissan създаде компресор за гуми

Същността му е в това, че когато шофьорът вкарва въздух в колелото, системата следи процеса и издава кратък звуков сигнал при достигането на необходимото налягане. Това избягва мрачната процедура за проверка на манометъра и изкарването на въздух, ако сте напомпали гумата прекалено много.

Причината за въвеждането на системата, според представителите на марката, е фактът, че 4 от 5 шофьори карат автомобили, чиито гуми са под или над указаните атмосфери. В същото време, напомнят от Nissan, ако всички гуми са напомпани според нормите, това помага за по-малкия разход на гориво и съответно пести пари.

 

Тагове: nissan
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Точно много си прав ( преди 5 години )
    Моята е същата,абсолютно съм солидарен,да духат супата,като не искат акъл!
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    ктк ( преди 5 години )
    Още по-лошото е,че жените не желаят да приемат съвети за най-елементарното обслужване на колата,ако им се наложи някъде по пътя. Моята едва склони да я инструктирам как се сменя спукана гума.
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    По принцип има манометри, но жените не знаят за какво са го сложили този "часовник". Това са изключително тАпи същества. Повечето не знаят къде течност за чистачки да налеят, а остава да се занимават със сложни неща, като налягане на гумите. То това не е като ходенето на шопинг и козметик. Гледам, че и доста *** с маникюри са се навъдили, та и те едва ли ще могат да развият капачката на вентила на гумата и да проверят налягането.
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    ае ( преди 5 години )
    нямаше ли по бензиностанциите манометри на самите помпащи пистолети? Със сигурност ще платя още 500лв. за тази незаменима екстра.