IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia показа обновения Sportage

Кросоувърът получи промени в дизайна и система „мек” хибрид

Kia показа обновения Sportage

Компанията Kia представи фейслифта на кросоувъра си Sportage. Продажбите на автомобила в Европа стартират през юли, като предстои цените да бъдат обявени.

Kia показа обновения Sportage

Всъдеходът е с променен дизайн, като оптиката вече е в стила на новото поколение на седана Cerato, представен в началото на годината. Нови са фаровете с четири светодиодни елемента, както и решетката на радиатора. Променените са и въздухозаборници на автомобила.

Кросоувърът е поучил нови брони и изпускателна система. Поставена му е също модернизирана защита на долната част, а клиентът ще може да избира между 16, 17 и 19-цолови джанти.

Kia показа обновения Sportage

Обновеният Sportage ще се предлага в модификация с хибридна система, работеща по схемата „mild hybrid” (мек гибрид). Тази версия е оборудвана със задвижващ агрегат EcoDynamics+ 2.0 R, който включва 2,0-литров дизел, работещ със стартер-генератор и 48-волтова батерия. Мощността на системата не се съобщава.

Kia показа обновения Sportage

От гамата на модела отпада 1,7-литровият CRDi, чието място заема 1,6-литров U3 CRDI. Двигателят ще се предлага в два варианта на мощност – 115 и 136 к.с.

Снимки: Kia

Тагове: kia sportage
0 от 500