IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Украинец по чудо оцеля в зверска катастрофа (ВИДЕО)

Колата му се преобърна и падна на капак, той се претърколи от вратата

Украинец по чудо оцеля в зверска катастрофа (ВИДЕО)

Жител на украинския град Коломия в района на Ивано-Франковска област по чудо оцеля в сериозна катастрофа. При силния удар шофьорът се претърколва от колата си, скача на крака и побягва  на тротоара. Индицентът е записан от камера за видеонаблюдение.

Украинец по чудо оцеля в зверска катастрофа (ВИДЕО)

Късметлията се опитва да премине на кръстовище със своя Fiat Doblo, когато става бедата - от ляво идва Mercedes, който удря фиата откъм страната на шофьора. От силния удар баничарката отхвърча върху капата на Mazda, която чака на кръстовището, след което се преобръща на капак. В този момент мъжът изпада от вратата. И двете коли преминават кръстовището на жълт светофар.

 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 5 години )
    Не сме ***, просто има светофари, които едновременно превключват на жълто. В същият момент единият влиза на жълто, другият потегля. Резултатът се вижда на клипа.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Вие *** ли сте или да? Мерцедеса 100% тръгва на червено. Другия вариант е тези светофари да са ***. Не може в момента, в който на теб ти стане червено в същата секунда да пуска на другите зелено! Баничарката минава на жълто към червено, но се движи бързо, ще напусне кръстовището навреме!
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 5 години )
    Тоя дърт кош ако е 250TD, без проблем от 150 коня става на 250. И като му дадеш газ така излита, че ти е бедна фантазията. Пък 5.5 AMG как се изстрелват, даже не е истина! Но това не е писта, както писах по-долу.
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 5 години )
    И двамата са виновни, но най-виновният си е с баничарката. Жълтото свети близо 2 секунди и той има достатъчно време да набие спирачки. Но не, той е безсмъртен (както се вижда от клипа). А този с Мерцедеса се мисли за състезател и дава газ да се изстреля. И той не е по-малко виновен, защото я си представете как може да има бягащи деца по пешеходната пътека и този състезател да даде газ, колата да поднесе и да се завърти? И това за паузата 2 секунди между сигналите трябва да се направи!!!
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хора, пътя е неравен!!! Гледайте внимателно, първо предните гуми влизат в калниците и тогава се надига предницата. Давал газ, тоя дърт кош с 100-150 коня колко газ да даде, че да се вдигне така предницата, ако има толкова мощност се сменя окачването, за да не се убие някъде и няма да се вдигне толкова силно. Виновен е баничаря, минава си на чисто червено. Друг е въпроса, ще ако светофара между посоките оставя 2-3 секунди червено за всички, ще има по-рядко такива случаи.
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    bibendum ( преди 5 години )
    Тоя с мерцедеса е виновен. Видя баничарката и нарочно даде газ, за да я блъсне. Вероятно минава и той на жълто или червено. Долняк.
  • #1
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Кочев ( преди 5 години )
    На мерцедеса нищо му няма