IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-странното нещо, намирано под предния капак

Неизвестни гризачи стъкмиха специална изненада за жител на щата Мичиган

Най-странното нещо, намирано под предния капак

Много хора никога не стигат дотам да отворят предния капак на автомобила си, оставяйки тази ангажимент на майсторите в сервиза. Но е добре да надниквате там и сами от време на време, дори и само за да избегнете съдбата на Келън Милър, жител на градчето Гейлър в американския щат Мичиган.

Най-странното нещо, намирано под предния капак

Пътувайки за работа, Милър чул странни звуци от климатика на купената си едва преди месец кола. Закарал я в сервиз, където шашнатите майстори установили, че под капака се крият над 25 кг борови шишарки и други ядки. Те очевидно са било складирани от местни катерички, които преценили автомобила като по-сигурно скривалище от хралупите на дърветата.

Най-удивителното в случая е, че Милър не е спирал да кара колата си през цялото това време. Явно катеричките са трупали запасите нощем. Или може би просто, както се пошегува местният тв канал Fox 8, са се премествали в нов дом и са нямали пари да наемат товарен ван.

Пожарната служба на градчето разпространи предупреждение до жителите да внимават за други такива случаи, тъй като сухите шишарки в непосредствена близост до двигателя създавали сериозен риск от пожар.


 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    аззз ( преди 5 години )
    Този колко е *** щом не знае откъде да си отвори предния капак
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Бръм ( преди 5 години )
    Тия шишарки много свежи и чисти да са седяли няколко дни до двигателя а нашият герой г-н Милър е карал колата през това време.... Най-малкото от жегата трябваше да потъмнеят....
  • #2
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Пожарната служба на градчето разпространи предупреждение до жителите да внимават за други такива случаи, тъй като сухите шишарки в непосредствена близост до двигателя създавали сериозен риск от пожар."Тез пожарникари на каква дрога са? Дилърът им определено им доставя добра стока!
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Начи не е сигурно че това са били само женски катерици а мъжките се наричат катеричок.Изразявайте с еправилно!