IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Duster става товарна машина

Цената на промяната е малко над 1700 евро без ДДС

Dacia Duster става товарна машина

Версията Fiskal на моделите на Dacia не присъства на голяма част от пазарите, където се продава румънската марка, всъщност само в Австрия и е изцяло насочена към бизнеса.

Сега гамата на лекотоварните модели Fiskal се попълни и от второто поколение на Duster, което най-общо е загубило задните си седалки, както и прозорците от В колонката назад, за да се отвори повече товарно пространство.

Лекотоварна версия и за Dacia Duster

Товарният отсек е с равен под, покрит с гумена постелка и има дължина 1,64 метра, като са предвидени четири точки за закрепване на товара. Пътническият отсек е отделен от товарния със стоманена стена с мрежа в горния край, а липсата на задни прозорци не позволява да се види какво има в товарния отсек.

Лекотоварна версия и за Dacia Duster

Товарният обем на версията Fiskal е сходен на този на обикновения Duster със сгънати задни седалки. Моделът с предно предаване има товарен обем 1636 литра, а този с 4х4 задвижване – 1604 литра. Версии Fiskal имат и другите модели на Dacia – Sandero и Logan MCV.

Цената на превръщането на обикновен Duster в Duster Fiskal е 1730 евро без ДДС и транспортни разходи, като услугата се предлага от Dacia Австрия.

Снимки: Dacia

0 от 500