Вход   Регистрация

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София
 

Търговското изложение се провежда за 8-и път

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на „Интер Експо Център”. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

Работното време на изложението е от 10 до 20 часа, като входът е безплатен.  Клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от над 120 нови и употребявани автомобили, изложени в залата, както и още над 680 нови и употребявани автомобили на склад. Предимство за кандидат-купувачите е фактът, че в рамките на изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

В допълнение по традиция клиентите сключили сделка в рамките на BMW и MINI Експо получават подарък – тази година това е ваучер за 1000 лв. за продукти  и аксесоари BMW и MINI. За сделки сключени в рамките на изложението, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. 

За желаещите е предвидена и програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица - BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода. Сега  тя е с промоционална лихва от 2,66%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

От май 2018 г. от програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила, Така всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат доказана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти, могат да бъдат сертифицирани по програмите. Те ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

Проверката от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI включва техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и т.н. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI.

Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Снимка: BMW Group България

Реклама  


Купи Bmw

 • Opel Astra 1.6 TURBO Bi-Xenon

  15400 лв.

  дата на произв. - октомври , 2010 г., пробег - 112000, С.к - Ръчна, цвят - Черен

 • Audi Allroad 3.0TDI Avtomat Quattro

  13500 лв.

  дата на произв. - август , 2007 г., пробег - 230000, С.к - Автоматична, цвят - Тъмно сив

 • BMW 530 D Avtomat-koja

  4990 лв.

  дата на произв. - септември , 2002 г., пробег - 316000, С.к - Автоматична, цвят - Tъмно син

 • Peugeot 207 1.6 HDI 110ps

  3950 лв.

  дата на произв. - май , 2007 г., пробег - 133400, С.к - Ръчна, цвят - Червен

 • VW Polo 1.2i

  5700 лв.

  дата на произв. - август , 2008 г., пробег - 104000, С.к - Ръчна, цвят - Сив

 • Opel Astra 2.0 D

  11 лв.

  дата на произв. - август , 1999 г., пробег - 1111, С.к - Ръчна, цвят - Светло сив

Виж всички обяви

Коментари ( 0 )

Напиши коментар Влез

Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising