Вход   Регистрация

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София
 

Търговското изложение се провежда за 8-и път

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати за осми път от 17 до 20 май в зала 4 на „Интер Експо Център”. Превърналото се в традиция събитие за пръв път ще представи както богатите възможности за избор от сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

Работното време на изложението е от 10 до 20 часа, като входът е безплатен.  Клиентите нa BMW и MINI в България могат да избират от над 120 нови и употребявани автомобили, изложени в залата, както и още над 680 нови и употребявани автомобили на склад. Предимство за кандидат-купувачите е фактът, че в рамките на изложението могат да бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

В допълнение по традиция клиентите сключили сделка в рамките на BMW и MINI Експо получават подарък – тази година това е ваучер за 1000 лв. за продукти  и аксесоари BMW и MINI. За сделки сключени в рамките на изложението, се предлагат още по-атрактивни финансови условия за лизинг. 

За желаещите е предвидена и програма на BMW Financial Services за физически и юридически лица - BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода. Сега  тя е с промоционална лихва от 2,66%. Лихвата за финансов лизинг започва от 0.99% до 1.99 %, в зависимост от лизинговия период. Възможен е оперативен лизинг за юридически лица, за срок от 1 до 5 години с остатъчна стойност в зависимост от срока и модела на автомобила.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

От май 2018 г. от програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила, Така всички автомобили с марка BMW и MINI, които имат доказана история, пробег и безупречно техническо състояние и преминат щателната инспекция на сервизните специалисти, могат да бъдат сертифицирани по програмите. Те ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз.

BMW и MINI Експо отново отваря врати в София

Проверката от квалифицирани сервизни експерти на BMW и MINI включва техническото състояние, състояние на гуми и спирачки, фарове, интериор, системи за безопасност, ходова част, двигател, скорости и т.н. Така на клиентите избрали да закупят автомобил на второ ценово равнище се гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI.

Освен това с избора на сертифициран употребяван автомобил, клиентите на двете марки избягват всички рискове свързани с произхода и техническото състояние на употребявания автомобил.

Снимка: BMW Group България

Реклама  


Купи Bmw

 • BMW 318 Навигация

  3999 лв.

  дата на произв. - февруари , 2000 г., пробег - 114000, С.к - Ръчна, цвят - Син

 • VW Golf 1.9 TDI

  Цена по договаряне

  дата на произв. - юни , 2005 г., пробег - 1, С.к - Ръчна, цвят - Черен

 • Peugeot 307 1.6 NOVA

  4500 лв.

  дата на произв. - ноември , 2004 г., пробег - 145000, С.к - Ръчна, цвят - Тъмно сив

 • Daihatsu Sirion 1.3 4×4 KLIMA

  5700 лв.

  дата на произв. - октомври , 2006 г., пробег - 164250, С.к - Ръчна, цвят - Светло сив

 • Mercedes-Benz S 320 cdi HarmanKardon/F1/Камера з.х.

  19500 лв.

  дата на произв. - ноември , 2008 г., пробег - 189800, С.к - Автоматична, цвят - Черен

 • BMW 316 Compact

  2000 лв.

  дата на произв. - декември , 1996 г., пробег - 187600, С.к - Ръчна, цвят - Сребърен

Виж всички обяви

Коментари ( 0 )

Напиши коментар Влез

Избери кола


Изгодни оферти
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising