IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai H-1 стана дом на колела

Има палатка на покрива, хладилник, сгъваема маса, печка и подвижен душ

Hyundai H-1 стана дом на колела

Южнокорейската автомобилна компания Hyundai създаде кемпер на базата на обновения модел Grand Starex. В България този минибус се продава под името Hyundai H-1.

Hyundai H-1 стана кемпер

В списъка с оборудване малката "къщичка" на колела има монтирана на покрива палатка, видео проектор в салона, кожени кресла, хладилник, сгъваема маса, печка, както и шкафове за продукти.

Hyundai H-1 стана кемпер

Освен това автомобилът разполага с подвижен външен душ и 50-литров резервоар за вода. Опционално за кемпера се предлагат 50-инчов телевизор, плъзгащата се мрежа против комари, както и соларен панел.

Hyundai H-1 стана кемпер

Под капака на Hyundai H-1 е монтиран 2,5-литров бензинов двигател с максимална мощност от 176 коня, който работи в съчетание с 5-степенна автоматична скоростна кутия. Срещу допращане потребителите могат да поръчат и версия със задвижване на четирите колела.

Hyundai H-1 стана кемпер

На вътрешния пазар кемперът ще се предлага за 51 милиона вона (около 40 000 евро), като ще бъде пуснат в Южна Корея в близките 1-2 месеца. Още не се знае обаче дали автомобилът ще се продава и в Европа.

Hyundai H-1 стана кемпер

Снимки: Hyundai

Тагове: hyundai h-1
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    магазина у вас ( преди 5 години )
    Изглежда добре, само таблото ме дразни.
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Дано го пуснат в Европа. Страхотен е. Можеш да го ползваш, като фирмена кола и в същото време, когато искаш да отпрашиш с него на някъде. ФВ имат подобно предложение, но там цената е много солена, много проблемни двигатели и техника. Предложенията са им само дизели, а аз искам с бензинов двигател и поставяне на ГИ, като гаранцията не пада при поставянето му. Дано, дано го предложат и тук. Сигурен съм, че ще има търсене.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Яко