IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW ще прави Gran Coupe версия на M4

Най-вероятно това ще стане за следващото поколение на модела

BMW ще прави Gran Coupe версия на M4

Някои от клиентите на М-гамата на BMW са изправени пред сериозен проблем – искат нов модел с 4 врати, но изборът им е ограничен между застаряващия М3 и доста по-големия М5. В същото време Audi се опитва да ги изкуши с RS5 Sportback и затова те започват да подпитват дилърите на баварската марка дали пък М4 няма да се сдобие с някой нов вариант. Като M4 Gran Coupe.

BMW ще прави Gran Coupe версия на M4

Което може и да се случи, но едва ли ще е в рамките на това поколение на модела. Според неофициална информация от компанията, ще трябва да почакаме още няколко години, за да видим версия на M4 с четири врати и означение Gran Coupe, като тя ще бъде изградена на базата на наследника на актуалния модел F36.

Вместо създаването на нова версия на М4, в BMW залагат на разработването и лансирането на интересни модификации на вълнуващия автомобил. Вече видяхме по-мощния М4 CS, а преди това и ограничената серия GTS.

BMW ще прави Gran Coupe версия на M4

Кога обаче ще се появи следващото поколение на М4? Предполага се, че първо BMW ще лансира следващия М3, като това трябва да стане през втората половина на 2019 или началото на 2020 година. И малко след това да започне и производството на новия М4.

Тагове: bmw m4 bmw m4 gran coupe
0 от 500