IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi, Mercedes и BMW бойкотират салона в Детройт

Все повече компании се преориентират към изложението за електроника в Лас Вегас

Audi, Mercedes и BMW бойкотират салона в Детройт

Audi се присъедини към BMW и Mercedes-Benz в решението да пропусне следващото издание на автомобилния салон в Детройт. Голямата германска тройка в премиум сегмента за пръв път ще е без представител на традиционно най-голямото изложение в Северна Америка.

Audi, Mercedes и BMW бойкотират салона в Детройт
Audi нанесе поредния тежък удар на организаторите на Детройтския автосалон

От Audi обясниха решението си малко мъгляво с неудобния времеви интервал на Детройт, който не съвпадал с появата на новите модели на компанията, и уточниха, че занапред ще вземат подобни решения и след оценка на "стойността, която едно изложение носи от медийна и потребителска перспектива".

Според анализатори главната причина за отлича от Детройт е нарастващата конкуренция на провежданото няколко седмици по-рано изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас. То предлага повече и по-гъвкави изложбени площи, повече посетители и относително по-ниски цени за изложителите. В последните години все повече автомобилни компании преориентират американските си премиери именно за Лас Вегас.

Говорител на Асоциацията на автомобилните дилъри в Детройт, която организира автосалона, обяви, че вече са в ход планове за революционни промени в изложението и за превръщането му в "глобална сцена, която предлага ефективни като разходи възможности".

Отказът на Audi от Детройт е символичен, защото в последните години германците бяха сред лоялните клиенти на салона и дори го избраха за световната премиера на концепта Q8.
 

Тагове: ces
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Няма как *** на ФВ да са с класи над каквото и да е.
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Абе Долния ( преди 5 години )
    Всеки от изброените автомобили е класи над жълтия леген в гаража ти!
  • #5
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Фолксваген Пасат В5, Туран 1, Голф 3 - най-развалящите се ***, правени някога. И другите им *** се развалят, но тези са в челото.
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "По-добрите" европейски марки излъгаха света, прецакаха клиентите си и унищожиха както дизела, така и ДВГ. Голямо постижение. Прословутите немски инженери са обикновени мошеници. Автомобилите им са пълни ***, а частите, вложени в тях са с програмиран живот. Съвременните евробоклуци издържат по пет години, след това са за хвърляне. А конкретно ФВ прави най-епохалните *** на света.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Wow ( преди 5 години )
    И теб да те светне някой, ***. А защо не търсиш причината в смешната конглокенция зад океана на европейските брандове и че това си е чиста доза изнудване защото не могат да си защитат пазарите от по-добрите европейски марки.
  • #2
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Немските инженери се сърдят на американците, понеже светнаха хората за някои софтуерни тайни.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Харесва ми, че коментарите в това смешно сайтче стават все по-малко и по-малко.Тик-так тик-так !