IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Искаш съединител за BMW M3, получаваш част от Формула 1

Собственик на BMW M3 E46 с куриозно сгрешена доставка

Искаш съединител за BMW M3, получаваш част от Формула 1

В един от форумите за собственици и фенове на BMW M3 се появи интересна история за поръчка на съединител и пристигането на не точно този компонент, който е очаквал купувачът. Човекът, който разказва историята ползва ник breadvan и разкри, че му е писнало от приплъзващия съединител на неговото М3 Е46 и чрез Amazon той е поръчал нов комплект ZF Sachs.

Като ти дойде съединителят за Формула 1

Когато обаче пратката пристигнала, той открил че не е получил това, което е поръчал. След това публикувал във форума снимки на получения от него комплект с въпрос дали ще може да го ползва за колата си.

Отговорите били повече от неочаквани – оказало се, че breadvan не само е получил съединител за състезателен автомобил, но и че този съединител е за болид от Формула 1!

Като ти дойде съединителят за Формула 1

Става въпрос за много по-сложен и компактен по размери съединител, който е с 4 диска. Според Motor Authority, откъдето се допитали до ZF Sachs за обърканата поръчка, този съединител може да понесе натоварване до 900 Nm въртящ момент.

От компанията не са пожелали да коментират цената на съединителя, който са пратили по грешка, но според неофициална информация, става въпрос за компонент на стойност почти 30 000 долара.

Естествено, breadvan ще трябва да си поръча нов съединител за неговото М3 Е46, а вече полученият или ще излезе на крайно специфичния пазар за такива компоненти или ще му остане за спомен, допълнен от интересната история за поръчването му.

Тагове: bmw bmw m3 e46
0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    Явно отборите от Ф1 си пазаруват частите за болидите от Амазон хахаха. Това ако изобщо е за болид от Ф1 е някаква излязла от употреба част. Ако е за БМВ те не участват във Ф1 от около 10 години и има само колекционерска стойност.