IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Камера в Швейцария засне патка с превишена скорост

Птицата прелетяла с 22 км/ч над ограничението в селце в кантона Берн

Камера в Швейцария засне патка с превишена скорост

Камера за превишена скорост, поставена на тихата уличка „Вангентал” в швейцарското селце Оберванген, близо до Берн, създаде интересен прецедент за местната полиция, след като осигури кадри на патка, прелитаща пред нея с превишена скорост.

Камера в Швейцария засне патка с превишена скорост

„Инцидентът” станал на 13 април, като камерата заснела патката да прелита с 52 км/ч при максимално разрешена на улицата скорост от 30 км/ч. Ограничение, което естествено, важи само за участниците в пътното движение, не и за дивите птици. Прелитането на патицата едва не довело до блокаж на електронната система, която не успяла да определи марката, модела и регистрационния номер на нарушителя.

Местната полиция публикува странната случка в социалните мрежи и получи очакваната доза шеговити отговори, а решението й можеше лесно да се предположи: уникалните кадри отиват в архива, за да са интересен обект от експозицията на музея на полицията.

0 от 500