IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперавтомобил Pagani стана част от декор

Аржентински милионер инсталира модела Zonda Revolucion на пилон в хола си

Суперавтомобил Pagani стана част от декор

Аржентинският състезател, милионер и колекционер на суперавтомобили Pagani Пабло Перес инсталира в центъра на хола си голям пилон, върху който монтира карбоновия модел на марката Zonda Revolucion. Той също така публикува снимка на необикновения арт обект в профила си в Instagram.

Суперавтомобил Pagani стана част от декор

Според Drivetribe, инсталацията е само карбонен пълноразмерен макет на суперавтомобила, без никакви механически възли и агрегати. В един от коментарите под поста на Перес в Instagram е посочено обаче, че по-рано това е бил истински Pagani Zonda Revolucion.

Автомобилът е оборудван с 6-литров атмосферен двигател V12 AMG, чиято мощност е 800 коня, а въртящият момент - 730 Нм. Скоростната кутия е 6-степенна секвенционална с време за смяна на предавките от 20 милисекунди. От място до 100 км/ч суперавтомобилът ускорява за 2,5 секунди, а максималната му скорост е 350 км/ч. Цената на Pagani Zonda Revolucion е  4,5 милиона долара.

Всъщност, поставянето на автомобили в жилищни помещения и превръщането им в част от декора, е обичайна практика. Например през февруари тази година в Хага бе пусната за продажба къща, на чийто първи етаж, бе паркиран Porsche Cayenne. Подобна инсталация има и в Амстердам, но там автомобилът е поместен в кухнята.

Снимка:  Пабло Перес
 

Тагове: pagani zonda revolucion
0 от 500