IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Появи се Range Rover с 6 колела

Автомобилът се позиционира като "аксесоар" за лъскави яхти

Появи се Range Rover с 6 колела

Живеещият в Берлин гръцки дизайнер Теодорос Фотиадис, създател на T. Fotiadis Design, реши да разработи специален "аксесоар" за собствениците на скъпи яхти. Творението му може би ще се хареса на баровците, които някак си трябва да стигнат от летището до яхтите си, да обиколят градчето, на чието пристанище скъпата им играчка е пуснала котва, и после да се доберат обратно до аеропорта. Въпреки че Фотиадис никога досега не се е занимавал с автомобили, а се специализира в проектирането на морски съдове, колата му изглежда прилично.

Появи се Range Rover с 6 колела

Той е добавил трета ос на Range Rover, в резултат на което дължината на този SUV нараснала до 6,2 м. Ширината е 2,13, а височината - 1,85 м. Зад салона се е появило товарното отделение, предназначено за превоз на багаж, което означава, че всъщност Фотиадис е направил от всъдехода пикап от SUV, макар и малко неоформен. Гръцкият дизайнер е кръстил творението си T. Fotiadis Superyacht Land Tender Range Rover 6х6. Официалният му дебют ще бъде на изложението за яхти в Монако през септември.

Появи се Range Rover с 6 колела

Както може да се очаква, салонът е направен според най-високите стандарти - скъпа кожа и дървесина, сгъваеми маси, малка винарска изба, LCD екрани за пътниците отзад и точка за достъп до Wi-Fi. Още не се знае с какъв двигател ще се предлага колата, но най-вероятно ще бъде или 5-литров V8 с механичен копресор и мощност 525 коня, или 4,4-литров турбодизел, развиващ 339 к.с.  Засега не се съобщава колко ще струва този 6-колесен "аксесоар", но като се има предвид кръгът от потенциални купувачи, цената му със сигурност ще направи голямо впечатление.

Снимки: T. Fotiadis Design

Тагове: range rover
0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Изпростяха като мерцедесВчера видях пикап мерцедес. Краварска грозотия. Що за и*иот трябва да си да хвърлиш пари