IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda мести част от производството си в Германия

Един от моделите на чехите ще се сглобява в завода в Оснабрюк

Skoda мести част от производството си в Германия

Компанията Skoda Auto ще започне производство на част от продукцията си в германския град Оснабрюк. Това съобщи пред журналисти генералният директор на чешкия производител Бернхард Майер, който обаче не уточни за кои модели става дума.

Skoda мести част от производството си в Германия

„Част от продукцията ни ще бъде преместена в Оснабрюк, където в момента се провежда лакировката на модела ни Fabia. Мощностите на нашите заводи са напълно изчерпани и трябва да вземем мерки. Те включват реструктуриране, както и пускане на още един завод. За това са нужни инвестиции, така че плановете ни ще бъдат готови след 3-4 месеца”, обясни Майер.

Според медиите в Германия, вече е взето решение Skoda да изнесе в Германия производството на модел, който ще замени Superb. Не се уточнява дали това е напълно нов автомобил или следващото поколение на луксозния седан. От ръководството на чешката компания не потвърдиха, но е ни отрекоха появилата се информация.

Снимка: Skoda

Тагове: skoda vw group
0 от 500
  • #6
    34 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    За инженерите, лекарите и студентите ли говориш?Немците са хитри. Вкараха си готова интелигенция. Високо интелигентна, културна и начетена. Обаче и не са скръндзи. Мислят и за останалите държави. С квоти ще заселват и в останалите държави интелигенцията, която вкараха. И няма неискам, няма недей! Мислят как да облагородят цяла гАйропа, а не само себе си. Вече в центъра на Берлин трудно се чува немски език. Ако знаеш турски или арабски по-добре ще се интегрираш и разбереш с останалите.
  • #5
    34 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ами явно новите германци от Афганистан искат по-малко пари от чехите
  • #4
    37 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Твоята, като е оправят всички, няма виновни нали. Живей си щастлив и си карай немската к0чина още по-щастлив!
  • #3
    40 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тоз пък и той, били виновни за южен поток. То ще вземе някой да оправи жена ти и пак ще кажеш, ама то швабите са виновни.
  • #2
    45 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Алчни, нагли и ненаяли се шваби с лоени топки вместо мозъци.Не случайно Шкода е с най-добри показатели по качество в групата, защото не се прави в Германия. Сега обаче и това ще се промени. Жалко за хубавата марка...То да беше само с автоиндустрията да го преглътнеш, а то тези фалираха цяла Европа, за да могат само те да произвеждат. изкупиха всичко наглеците и кроят само задкулисни далавери. Те бяха главните противници на Южен поток, а в същото време си направиха Северен поток 2. ***!
  • #1
    42 rate up comment 5 rate down comment
    ктк ( преди 5 години )
    Пак профсъюзни завоевания и никакъв здрав разум. Всички автопроизводители си изнасят заводите на Изток, само тези самоубийци правят обратното. Ако някой пита догодина ,защо някогашната изгодна ценово Шкода е стигнала баткото по цена да търси отговор от Меркел и председателя на съответния профсъюз.