IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce показа тъмната страна на Wraith и Dawn

Двата автомобила излизат в ограничена серия от 70 бройки

Rolls-Royce показа тъмната страна на Wraith и Dawn

Британският автомобилен производител Rolls-Royce представи специалната серия Black Badge Adamas, която се състои от 40 купета Wraith и 30 кабриолета Dawn. Двата нови модела олицетворяват тъмната страна на съвременния лукс и изкуството на ръчната работа и естетизират въглеродната структура.

Rolls-Royce показа спецсерия на Wraith и Dawn

Серията Black Badge Adamas е уникален със своята тъмна статуетка "Духът на екстаз". Тя е напрвена чрез налагането един върху друг на 294 слоя от висококачествени вътлеродни влакна. Този материал се използва в космическото индустрия. Статуетката е монтирана върху тъмен подиум от титанова сплав. На него има надпис BLACK BADGE ADAMAS и знак за безкрайност.

Rolls-Royce показа спецсерия на Wraith и Dawn

Автомобилите от специалната серия са първите Black Badge с двуцветна каросерия. В салона на двете коли има часовник с черни диаманти. "Звездното небе" на тавана на купето Wraith Adamas има 1340 светлинни елемента, които изобразяват кристалната решетка на диамант. Клиентът може да избере по свой вкус цвета на "звездното небе" и на салона. Засега компанията не е обявила цената на новите модели.

Rolls-Royce показа спецсерия на Wraith и Dawn

Снимки: Rolls-Royce

Тагове: rolls-royce wraith dawn
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    еейййй пак се намериха критици бе... то е ясно, че не на всеки е по вкуса и предпочитанията, но от позицията на хора, които едва си позволяват да си купят 15 годишна бангия на по 500к КМ пробег, има прекалено високо самочуствие и мненията ви са напълно излишни
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Веднъж успях да седна в един такъв по време на изложение и все едно пред мен имаше поръчков гардероб, който трябваше да управлявам. От стремеж към лукс са забравили основното !
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    z8 ( преди 5 години )
    towa e luksa.unikalni detaili
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Илиев555 ( преди 5 години )
    Нищо безсмислено няма статуса на тази марка е такъв, всичко е ювелирна изработка в този смисъл ролсът не се разглежда като обикновен автомобил а по скоро като произведение на изкуството и символ на определен социален статус.
  • #1
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Безмислени екстри...