IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дрифт с пикап на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Вижте как се справя Ford F-150 Raptor на мокър асфалт

Дрифт с пикап на

Пикапите са много рядък избор на любителите на високите скорости, които искат да се забавляват на Северната дъга на „Нюрбургринг” в планината Айфел.

Дрифт с пикап на

Но не и невъзможен, както доказва видеото на Ford Performance, заснето с Вон Гитин-младши на впечатляващия F-150 Raptor. Гитин-младши има три титли в сериите World Drift, така че можем да приемем, че е наясно какво се случва с колата на мокрия асфалт на „Нюрбургринг”.

С оглед на това, че денят за снимки се случил мрачен и дъждовен, Гитин решил да мине всичките 20 километра на Северната дъга с вратите напред. Първоначално обаче Гитин е трябвало да кара състезателния си Mustang с мощност 900 конски сили, но за да стане по-интересно, той и екипът му избрали пикапа.

Разширяването на гамата на Ford Performance се приема добре от клиентите на марката в Щатите, като точно Raptor е подходящият пример за това, но в Европа Mustang си остава по-популярен.
 

Тагове: ford f-150 raptor
0 от 500