IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-красивите интериори за 2018 г.

Класацията е на американската издание Wards Auto

Най-красивите интериори за 2018 г.

Експерти от американското издание Wards Auto избраха най-красивите автомобилни интериора за 2018 г. В списъка се оказаха 10 салона от общо 40 кандидата, участвали в конкурса. Пет от тях са на бюджетни модели и пет на луксозни и скъпи коли. Автомобилите са подредени по азбучен ред, а в скобите е посочена цената им на пазара в САЩ.

Chevrolet Equinox ($36 375)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Интериорът на този кросоувър е избан заради меките материали, качествената мултумедийна система и дизайна на централната консола. Високо е оценена и качествената сглобка.

Hyundai Kona ($29 775)


Най-красивите интериори за 2018 г.

Корейският модел получава високи оценки заради вида на информационно-развлекателната система, контрастните цветове и оформлението на приборния панел.

Infiniti QX50 ($58 195)


Най-красивите интериори за 2018 г.

В салона на Infiniti QX50 журито е харесало цветовата комбинация на кожата. Консолата е оценена от експертите като „впечатляваща”. Сред другите приемущества на модела се сочат просторното място на задния ред, като и високото качество на сглобката.

Kia Stinger ($48 350)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Корейският лифтбек получава високи оценки за качеството на материалите и сглобката на салона. Удобството на седалките и цялостният дизайн на интериора също са харесани от специалистите.

Lexus LS 500 ($89 780)


Най-красивите интериори за 2018 г.

При този автомобил се отбелязва доброто оформяне на вътрешната част на вратите, което е правено на ръка. Внушителният екран на мултимедийната система също е направил впечатление.

Lincoln Navigator ($96 570)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Предлаганият най-вече на пазара в САЩ всъдеход е представен в специалната си версия Black Label, която прави впечатление със скъпите материали – кожа, велур и дърво. В салона са поставен и голям брой ниши за съхранение на вещите, а над централната консола има голям екран.

Porsche Panamera ($201 540)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Германският автомобил получава високи оценки заради качествената сглобка на интериора, както и заради удобните седалки с подглавници, които могат да променят положението си.

Ram 1500 ($65 945)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Един от най-популярните модели на американския пазар също влиза в Топ 10 заради просторния и добре оформен салон, а също така и заради големия, но лесен за управление екран. Харесани са също декоративните елементи от метал, както и аудиосистемата Harman/Kardon.

Range Rover Velar ($91 830)

Най-красивите интериори за 2018 г.

В списъка влиза и един от последните модели на Land Rover. Британският всъдеход е отличен заради отличния баланс между спорт, лукс и технологии.

Toyota Camry ($39 253)

Най-красивите интериори за 2018 г.

Японската машина също е харесана от експертите от Wards Auto, които я определят като забележителна комбинация между футуристичност и стил.

Снимки: Производителите

Тагове: wards auto
0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 5 rate down comment
    100% ( преди 5 години )
    хамериканщини!
  • #16
    5 rate up comment 9 rate down comment
    KLASIKA ( преди 5 години )
    За Ровер съм съгласен!а за Европа най-хубави в момента са: на новата Инсигнияна ВолвоНа АлфаИ четвърти е СупербНа БМВ всичко е кривоНа Мерцедес е лутаница между престиж и графика и е едно нищоФолсваген е студен като новия фризерАуди прави там нещо сии то и външните им форми са една лутаница на горе изброенитеДокато и Алфа,и Волво,и новата Инсигния,и Суперб са вълнуващиТочка и край!
  • #15
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Радев,и особено, ако е нафтова печка *** за която дрънкаш, тишината, комфорта и вибрациите са просто ненадминати.Дизел и лукс са оксиморон. Кога ли най-после на швабетата ще им уврат дървените тикви, за да го разберат. Даваш 100к+ за немска талига и се стискаш за гориво, че ако е бензин щяло да ти харчи 2 литра отгоре. Ама, ако сметнеш проблемите и скъпата поддръжка на дизела и удариш чертата ти излиза да караш на бензин по-евтино.Факт!
  • #14
    9 rate up comment 9 rate down comment
    жик-так ( преди 5 години )
    Lexus - стил, качество и престиж!
  • #13
    1 rate up comment 5 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    На Поршето единствено ми харесва че е widescreen.
  • #12
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Рейнджа и Панамерата са класи над останалите само по надути цени. Моторче от Фолксваген, отчайващ маслояд, на петорни цени. Пълен смях!
  • #11
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Радев ( преди 5 години )
    Най-уютно, комфортно и с усещане за високо качество на материалите и на сглобката, се чувствам зад волана на актуалното Q7. За комфорта на возене, тишината в купето, вътрешното пространство също няма какво да се каже - ненадминато.
  • #10
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    аз вече събрах кинчичи за новото Порше параНЕМА
  • #9
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ако това са най красивите интериори... по добре да не виждаме най грознитеКакво общо има кията с красотаЕ , всеки с вкуса си. Аз се кефя на лексус и мерц ама без закачени 7" таблетчета
  • #8
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Пецата ( преди 5 години )
    Поредната лоена американска статия , ние сме европейци, не дебели американци и не ни вълнуват тяхните предпочитания.