IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

41 състезателни коли "изписаха" логото на Pirelli

Компанията повтори своя реклама отпреди 40 години

41 състезателни коли

41 състезателни коли от клас GT3 бяха необходими, за да се „изпише” логото на италианската компания за гуми Pirelli, като става въпрос за едно P с доста удължена горна част.

41 състезателни коли

Събитието се случи на „Монца” този уикенд и отбеляза началото на новия сезон в шампионата Blancpain GT, като от Pirelli изчислиха, че общата мощност на колите от снимката е 22 000 конски сили.

Емблемата е дълга 80 метра, а широчината й е 18 метра, като тези 41 коли са от 12 различни марки, всички присъстващи в GT3: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, Lexus, McLaren, Mercedes-AMG, Nissan, Porsche и Jaguar.

Оформянето на буквата Р стана на стартфиналната права на „Монца”, а изборът на този шампионат от страна на компанията за изписването на логото не е случаен – GT3 е надпреварата, в която участват най-много автомобилни компании и тук бройката на марките, използващи Pirelli е най-голяма.

Тагове: pirelli gt3
0 от 500