IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes показа Project One в движение (ВИДЕО)

Скоростта на суперавтомобила не е впечатляваща, но за това си има обяснение

Mercedes показа Project One в движение (ВИДЕО)

Едва ли е останал почитател на суперавтомобилите, който да не е виждал Mercedes-AMG Project One след представянето му миналата година. Тези, обаче, които са го виждали в движение, са все още твърде малко.

Mercedes показа Project One в движение (ВИДЕО)

Маркетинг стратегията на Mercedes за Project One е подчинена на очакването, че това ще е най-бързият автомобил на Северната дъга на „Нюрбургринг”, като идеята е, че ще бъде по-бърз и от състезателните автомобили и дори от рекорда на Щефан Белоф от 1983 година. Все още обаче не сме видели истинските възможности на суперавтомобила.

Но пък сега можем да го видим в движение, макар и с пешеходна скорост. Mercedes показа Project One на конкурса за елегантност на Амелия Айлънд във Флорида и това даде възможност на няколко щастливци да снимат придвижването на суперавтомобила към изложението.

Видеото е интересно, но не очаквайте супер скорости, а по-скоро възможност да се наследим на формите на Project One.

Не забравяйте, че Project One все още е със статут на прототип и няма разрешение за движение по обществени пътища, а от Mercedes любезно уточниха, че проектът все още не е достигнал фазата на серийното производство, колкото и особено да звучи този термин при суперавтомобилите.
 

0 от 500