IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Maybach показа интериора на новия си SUV

Логото на марката върху Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury ще бъде от злато

Mercedes-Maybach показа интериора на новия си SUV

По време на автомобилния салон в Пекин, който започва на 25 април, ще се състои официалната премиера на луксозния прототип Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. В навечерието на това събитие немската марка разпространи първия ескиз на интериора на концептуалния SUV.

Mercedes-Maybach показа интериора на новия си SUV

Премиум брандът Mercedes-Maybach вече публикува видео тийзер на всъдехода, до засега все още не разкрива никакви подробности за него. Известно е, че екипът дизайнери, работили върху автомобила, е създал и колекция от мебели специално за потенциалните купувачи. Компанията обясни, че тя демонстрира "формата и вътрешното запълване" на Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Mercedes-Maybach показа интериора на новия си SUV

Освен това, след публикуването на видеото тийзъра, стана известно, че за интериора на луксозния прототип дизайнерите са използвали естествено дърво, алуминий, бяла кожа и злато. При това логото на Mercedes-Maybach ще бъде изработено от същия благороден метал.

Снимки: Mercedes-Maybach

Тагове: suv mercedes-maybach
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Естествено че не могат ти да си видял Ролс или Ламбо да правят баничарки Цитан или а класа или ванове или строителни колички.
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Крахът на Третия Райх, принуждава марката да слезне в по-нисшите нива на автомобилната йерархия. Но имат история, традиции и ноу-хау за нещата които предлагат под името Майбах в момента. От тази гледна точка, са си на място. Виж ако ставаше дума за БМВ или Ауди, щях да се съглася, че никога не могат да стигнат класата на Ролс-Ройс и Бентли. Впрочем, за това и едните са собственици на Ролс а при другите компанията-майка която им е, държи правата над Бентли !
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В началото на миналия век, когато Мерцедес са правили свръх-луксозни, ръчно изработени и в единични бройки автомобили, на марките които си изброил от Италия, основателите им са били невръстни деца. Другите две британски марки не са били нищо особено. Нещо като Фолксваген в днешно време. Да не говорим за моделите на Майбах !
  • #1
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    за съжаление въпреки технологите и финансите мерседес не могат да достигнат престижа на ролс бентли ламборгини или ферари и да да открият лисващото звено в еволюцията си като премиум бранд