IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Продажбите на седана стартират през лятото

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Премиум-марката Toyota пубикува първи официални снимки и видео на новото поколение на седана си ES. Световната премиера на модела ще се състои на автосалона в Пекин, който отваря врати на 25 април.

Lexus показа новия ES (ВИДЕО)

Засега липсва каквато и да е официална информация за автомобила. Както се очакваше, той е получи стилния и съвремен дизайн на интериора, взаимстван от флагмана на японския производител LS.

Известно е, че автомобилът е построен на новата платформа TNGA, която е използваа при всички нови модели на гиганта Toyota, включително C-HR, Prius, Camry, Avalon и Corolla. Това означава, че Lexus ES е по-голям на размери и вътрешно пространство от предшественика си.

Не се очаква да има сериозни промени в гамата двигатели на модела. Той ще се предлага с модернизиран 3,5-литров V6, чиято мощност ще бъде увеличена до 300 к.с. Той ще работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Ще има и хибридна модификация.



Продажбите на новия Lexus ES ще стартират през лятото на 2018 г. На световните пазари японският седан ще се конкурира с Volvo S90, BMW 5-Series, Lincoln Continental, Jaguar XF, Audi A6 и Mercedes-Benz E Class.

Снимка и видео: Lexus

Тагове: lexus es
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    GP ( преди 5 години )
    "Добре, че феновете на Лексус Бог ги е наказал с ниски доходи, та не се налага да гледаме тия разтекли се снегорини по българските пътища..."Вместо да ме издразни, този коментар по-скоро ме разсмя, въпреки че и аз влизам в тази група на "наказаните"
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не можеш, жълтурчо, защото си ***. Бивш се пише с 'В'.Бяхме забравили, че 2-ри клас си повтарял 3 години и после избяга.
  • #13
    9 rate up comment 6 rate down comment
    RX450 ( преди 6 години )
    Не зная дали пишещите тук са тойотаджии, но прави впечатление един, който е 100% ВАГинист. Повечето негативни коментари са негови, когато става дума за нещо японско, както в случая. Така, че не е нужно да си фен на Лексус, за да му отговориш. А и едва ли някой, който разбира от коли не е поне малко фена на Лексус. Не е нужно да имаш нещо, за да си му фен, както се мъчиш едва ли не на внушиш.Аз, като бифш собственик на RX второ поколение, мога ли да се наредя сред феновете или не разрешаваш?
  • #12
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    никаква ерекция безчувствена безлична безразлична скучна нехармонична неестетична и така до безкрайност
  • #11
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Едва ли пишещите тук са фенове на Лексус.По-скоро са тойотаджии,които никога не са се докосвали до нещо стойностно и могат само да мразят и да плюят по другите.Феновете на Лексус,са улегнали хора,които няма да се занимават да пишат врели некипели тук ,камо ли да се обясняват на останалите.Казвам го като собственик на IS 250 и ML 350,колата е страхотна, марката като цяло също,по нашите ширини обаче няма реномето на другите марки.От опит го казвам,колата не отстъпва на другите,дори напротив.
  • #10
    6 rate up comment 1 rate down comment
    до: дeбилa под мен ( преди 6 години )
    Преди да говориш за родителите на някого, погледни своите!
  • #9
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Прилича на майката на жълтия. На нея на хелоуин не и трябва маска.
  • #8
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Друго не знам, но като ви гледам как пишете и се пените, почитателите на Lexus май сте интелигенцията на нацията, а?
  • #7
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    отличник отличник по *вирки е ваг фенчето - всепизнат!
  • #6
    15 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГито със сигурност е отличник по тролене и простотия. Няма стигане там. Номер 1 е!