IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германците полудяха по Hyundai i30 N

За 48 часа изкупуват всички бройки от серията First Edition

Германците полудяха по Hyundai i30 N

Представителите на марката Hyundai отбелязаха, че популярността на новия "напомпан" хечбек i30 N Perfomance е надминал и най-големите им очаквания. Серията First Edition, която включваше само 100 екземпляра, била изкупена в Германия само за 48 часа, а до края на февруари от i30 N били продадени 1741 бройки, което е с 150% над очакваното.

Германците лудват по Hyundai i30 N

В базовото си изпълнение новият Hyundai i30 N Perfomance се предлага в Германия за 29 800 евро, а с опциите цената му достига 32 200. Под капака на хечбека се крие двигател с мощност 275 коня. Освен това моделът е оборудван с по-ефективни спирачки, електронна блокировка на диференциала, 19-инчови джанти от лека сплам и гуми Pirelli P Zero.

Германците лудват по Hyundai i30 N

В същото време в интернет се появиха шпионски снимки на Hyundai i30 N-Line по време на последните му тестове. Моделът е получил спортни характеристики и двигател с мощност от 200 к.с. Hyundai i30 N-Line ще бъде добър вариант за тези, които не искат да плащат за скорост като при i30 N Perfomance.

Германците лудват по Hyundai i30 N

Струва си да се отбележи, че на новите изображения моделът почти не е покрит с камуфлаж. Забелязва се новата радиаторна решетка, актуализираната оптика и спортните елементит. Що се отнася до двигателите, при тях също има промени. Автомобилът се задвижва от 1,0-литров турбодвигател или от 4-цилиндров с обем 1,4 литра, способен да развива мощност от 200 коня.

Тагове: hyundai i30 n
0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    до Алоу ( преди 6 години )
    Алоу чети статията бре - серията е само от 100 коли продадени за 48 часа. Как да си купят повече хахаха. Чукча писател, не читатал хаха.
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Супер, но стария имаше по-як дизайн. Сега прилича отпред малко на старата киа Сийд.
  • #7
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Карат немско, защото ако си върнеш автомобил до 10 години ти правят 20 или 25% отстъпка, а ако си купиш чужда кола - отстъпки няма. И разни други привилегии.Но ти от къде да знаеш, като не си излизал навън и живееш пред компютъра?
  • #6
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Алоу ( преди 6 години )
    *** те много полудели бе.Цели 100 човека. От които не се знае колко са германци.
  • #5
    24 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това, че Гоуфа се продава много в Германия не значи, че хората са доволни от него. Държат си на к0чините и това е. Дядо му е карал, Гоуф, баща му е карал Гоуф и вероятно са го правили на тесните задни седалки и детето и то кара Гоуф, за да не нарушава традицията. това, че са абонати в сервиза не ги притеснява, защото ги лъжат, че другите марки се чупели още повече и заради това от Гоуфа по-убаво нема. Също така повечето вземат немско, защото какво ще кажат комшиите ако купя НЕнемско...
  • #4
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нали имаше статия тук, че за 2017 г. в Германия са най-доволни не от Голф, а именно от i30.
  • #3
    25 rate up comment 3 rate down comment
    Хеххехех ( преди 6 години )
    Под "нов" българина има предвид нов внос
  • #2
    23 rate up comment 12 rate down comment
    Фолк с японски ваген ( преди 6 години )
    До 1. И после цял живот по сервизите. )))
  • #1
    8 rate up comment 32 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Винаги земам нов голф