IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

29 компании пропускат шоуто, 8 ще участват

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

Рекордните 29 автомобилни марки са обявили, че няма да участват в предстоящия салон в Москва, който отваря врати на 29 август. Списъкът на участниците засега е скромен – 8 компании, сред които е и АвтоВАЗ.

Рекорден брой марки отказват салона в Москва

Основната причина за отказите е твърдението, че за марките участието в салона е неефективна рекламна инвестиция, гласи информацията на вестник „Известия”.

Отказът си за участие на салона вече потвърдиха руските представителства на Audi, BMW, Mini, Mazda, Volvo, Toyota, Lexus, Mercedes, Smart, Land Rover, Jaguar, Skoda, Nissan, Datsun, Infiniti, Cadillac, Chevrolet, Subaru, Suzuki, Chery, Peugeot, Citroen, Porsche, Honda, Geely, Changan, SsangYong, Hawtai и Haima.

В списъка с участниците освен АвтоВАЗ влизат още: Hyundai, Ravon, Kia, УАЗ, Renault, Lifan, Haval и Volkswagen.

Заради липсата на участници, премиерите също ще са малко и неособено важни за европейския пазар. Lada ще покаже прототип на третото поколение на всъдехода Niva, серийният седан Vesta Cross и фейслифт на Granta, а другите компании ще представят модели, които вече са участвали на салоните, предхождащи този в Москва.

През 2016 година участниците на салона в руската столица бяха 11, а организаторите сега чакат решението на още няколко компании, сред които са Ford и FCA и още поне пет китайски марки, които присъстват на местния пазар.

Автомобилният салон в Москва дебютира през 1993 година, провежда се на две години, а от 2005 година се организира на четна година.

0 от 500
  • #26
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На бай *** руснаците взеха да му пречат. До там е докарахме с тази демоКрация, че в глас с джендарите припяваме колко е лош Путин и колко са лоши руснаците. Ама така е, като отдавна не сме независима държава. Иначе ни втълпяват колко сме били свободни, а все още краварите визи ни искат, а евроатлантическите *** погазиха закона и си затвориха очите за това безакоение на което трябваше да се отговори реципрочно от ЕС. А как ли се нарича държава с чужди бази на територията си?Кажи джендърчо!
  • #25
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Направо да го закриват и един ден като си отиде ***, може и да пробват пак!
  • #24
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Никой не иска да ходи в Мордор.
  • #23
    12 rate up comment 8 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Отдавна мина времето,когато 1 барел нефт беше 140 долара и "новите" руснаци се праскаха с Лексуси,БМВ-та и Мерцедеси!Сега само китайско и родно!Мъкааа,голям просперитет!Ясно е казано-никаква полза от този "салон",поради трагичното обедняване на мужиците!Запада много ясно показва кой командва парада,а ракетите си ботоксовия джудист мове да си ги завре там, където слънце не огрява!Впрочем както и руските наглеци-олигарси в Лондон!
  • #22
    11 rate up comment 6 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Има престъпление има и наказание!Просто и ясно!Спрямо Русия по корупция БГ е като чавдарче/ако въобще знаеш за какво става въпрос/
  • #21
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Азъ ( преди 6 години )
    Държавата която отвлича хора и ги затваря в във военни лагери и избира хора с дронове от възхуха без съд и присъда, която държи 2% от мъжкото си население в затвора има върховенство на закона!? Това някакъв виц ли е!? За Русия си прав, адски корумпирана държава, точно като България междувпрочем.
  • #20
    14 rate up comment 9 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Разликата между САЩ и Русия е от небето до земята!Върховенството на закона в САЩ е над всичко!Дори сега разследват Тръмп и го гледат под лупа,а джуджето е недосегаем диктатор,както и неговата корупционна клика!Как пък неговия зет стана МИЛИАРДЕР за нула време,как пък всички негови хора са шефове на държавни монополи,банки,корпорации,нефтени находища,военни дружества?!Русия е икономически колос на глинени крака!Само за 3 дни рублата падна с близо 10 процента и ще катастрофира 100 рубли за 1 евро!
  • #19
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Азъ ( преди 6 години )
    А Малта е преди Япония троен смях, така че сам виждаш подобни индекси и класаци до какво водят, резултатите са според този който поръчва музиката.
  • #18
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ехх как ги мразя тези пияници. Стига писахте за тази умираща държава.
  • #17
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Азъ ( преди 6 години )
    Видеото със спирането на ЮП от Орешарски го има в youtube гледай го, как Маккейн се подхилква отзад в резултат сега ще купуваме пак руски газ с турска надценка и Ердоган ще държи кранчето. Това ако за теб не е бананова република не знам какво би било. А според този индекс Тринидат и Тобаго и Суринам са преди България - смех! А Индия е преди Русия двоен смех!