IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фиш за превишена скорост за паркирана кола? Може

Абсурдът в Ню Орлиънс е стартирал през 2011 г.

Фиш за превишена скорост за паркирана кола? Може

Възможно ли е да получавате фишове за превишена скорост, издадени на паркирания пред дома ви автомобил? Да, ако се казвате Доналд Шулц и живеете в Ню Орлиънс, а полицията е инсталирала камера за превишена скорост от другата страна на улицата.

Фиш за превишена скорост за паркирана кола? Може

Тази седмица Шулц се оплака за 11-я фиш за превишена скорост, който получава, издаден на паркирания пред къщата му Nissan Frontier. Той редовно се оплаква в общината, но досега без резултат.

Проблемът е, че там има ограничение от 35 мили в час и когато мине кола с превишена скорост, тя активира камерата, която обаче от 2011 г. досега е снимала регистрационния номер на неподвижната кола на Шулц, а не нарушителя. И никой от полицията все още няма разумно обяснение на този неприятен феномен.

„Нещата станаха толкова сериозни, че в един момент от полицията ми дадоха директния номер на служителят, който отговаря за камерите, така че да мога да говоря направо с него, когато ми дойде поредният фиш за превишена скорост”, обясни Шулц пред Fox News.

Той призна, че за кратко е имал спокойствие – през 2016 се наложил ремонт на улицата и камерата била преместена. Но след като тя била върната на оригиналното си място, Шулц веднага получил два нови фиша за превишена скорост на паркираната му кола.

Тази седмица Шулц заяви, че смята да съди общината за това, че упорито не взима мерки по проблема му и даде простичък пример: „Сигурен съм, че ако пред къщата на кмета имаше камера и той получаваше фишове за паркираната му отпред кола, проблемът щеше да се реши много бързо.”

0 от 500
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Индиана: Ерекцията на публично място е забраненаКентъки: Целуването на жаби е забранено със законСеверна Дакота: Незаконно е пиенето на сода в кафенеМериленд: Спането на скала е незаконноСеверна Каролина: Яденето на портокал, докато си взимате вана, може да ви вкара в затвораИндиана: Разхождането на две кучете едновременно е подсъдимо Канзас: Законът забранява наливането на вино в чаши за чайСтигат ли ти тези или искаш още абсурди от кравария?Даже кравария доста мило име за ФАЩ!
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вирджиния: Законът забранява да гъделичкате жениОхайо: На полицаите е разрешено да УХАПЯТ куче, ако си мислят, че по този начин ще го успокоят.Вашингтон: Преследването на Голямата Стъпка или други неидентифицирани обекти е забраненоНю Мексико: Законът забранява на жените да се появяват на публични местаНЕИЗБРЪСНАТИЮта: Бракът между братовчеди е противозаконен, само ако са под 65 годиниИндиана: Законът ЗАБРАНЯВА да се возите в градския транспорт 4 часа, след като сте яли ЛУК или ЧЕСЪН...
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Живея някъде другаде, но не и в кравария!А ти в кравария ли живееш?А знаеш ли:Във всички щати на САЩ: Ако крадец се нарани, докато е в дома ви, може да ви съдиКалифорния: Голото къпане при пълнолуние е забраненоСеверна Дакота: Сервирането на бира и солети едновременно е забраненоОклахома: Незаконно е да ядете плодове на детската площадкаИ още и още...Даже не е кравария, а нещо по-лошо.Да не говорим, че от 100 няма война без тяхно участие и повечето са от тях предизвикани. НЯМА!!!
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    D ( преди 6 години )
    г-н Доналд Шулц сложете си на номера на колата някакво покривало......лист хартия, парче плат...:)
  • #3
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Щатите ако са Кравария то ти къде точно живееш бе *** ***
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не зная дали е вярно или не, но в кравария страната на неограничените възможности всичко е възможно. Хайде сега ти пусни в чичко гугъл "абсурдни американски закони" и може да ти се изяснят някои неща за каква 0лиг0френия става на въпрос там. Тогава може и да повярваш на това в новината.
  • #1
    0 rate up comment 11 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Да бе да.Само на мен ли ми се струва твърде опашата тази лъжа? Само 1овек, който не е виждал снимка от камера може да пише такива неща.Попитайте чичко Гугъл и той ще ви покаже множество снимки от камери и сами ще си отговорите на въпроса, вярно ли е всичко това.