IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пуска на пазара спортна Jetta

Версията GLI ще получи двигателя от Golf GTI

Volkswagen пуска на пазара спортна Jetta

До края на годината германската компания Volkswagen ще предложи на пазара в Северна Америка по-мощна версия на новото поколение на компактния седан Jetta. Машината ще бъде оборудвана с 2,0-литров бензинов турбодвигател, чиято мощност е 220 к.с., съобщава Autoblog.

Volkswagen пуска на пазара спортна Jetta

Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Лос Анжелис през ноември. Освен по-мощен двигател седанът ще получи и преработено окачване. Саият мотор развива 220 к.с. и 349 Нм въртящ момент, като е добре познат от модела VW Golf GTI.

В момента новата генерация на VW Jetta се предлага с 1,4-литров бензинов мотор, който развива 147 к.с. и 249 Нм въртящ момент. Той се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия или с автомат със същия брой предавки и два съединителя. Очаква се версията GLI да разчита на същите скоростни кутии.

Освен това VW Jetta GLI ще получи и редица уникални стилистични решения на екстериора и интериора. При автомобила ще се появи мрежеста решетка на радиатора, уникални странични престилки, ексклузивни джанти, специален вонал, спортни кресла и метални педали.

Спортният седан ще се окаже и най-скъпият в гамата на модела, където цените в момента варират от $18 545 до $29 545.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    gabron ( преди 6 години )
    страотна е и кармъзъ бегачка само трябва да внимавате като я паркирате у хамбара да не я *** кокошките...
  • #3
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тия с автоматиците на Антонов от миналия век са други. При тях спортните модели са с по цели 150 кс астматици. За краварите толкова, не заслужават повече от ВАГ
  • #2
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това е най-спортно пенсионерско изглеждащ автомобил с анемичен турбиниран двигател, с надеждност на китайски миксер и автоматик с феноменалните 6 скорости, като автоматиците от миналия век. Пенсионерите в германия може и да му се зарадват.Евала на Фолк с Ваген, че мислят за хората от третата възраст.
  • #1
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кое по-точно е спортното на това недоразумение?Въпросът е сериозен!