IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-скъпият дрифт в историята (ВИДЕО)

Собственикът на Bugatti Veyron Mansory Vivere съсипва десетки хиляди долари

Най-скъпият дрифт в историята (ВИДЕО)

Дрифтът на територията на изоставен обществен паркинг ще излезе доста скъпо забавлениена собственика на  Bugatti Veyron Mansory Vivere няколко десетки хиляди долара. Толкова струват гумите за хиперколата, чиято цена е 2,5 млн евро, съобщава DailyDrivenExotics, на чийто канал в YouTube се появи видео на случилото се.

Най-скъпият дрифт в историята (ВИДЕО)

Всяка гума за Bugatti Veyron струва около 10 000 щатски долара. Цената на целия комплект колела с джантите и доставката се оценява на 150 000 долара, изчисляват организаторите на изпълнението.

От стандартния Veyron версията  Mansory Vivere се отличава по по-малкия си капак, променените брони и странични престилки, а съко така и с увеличените въздуховоди и оригиналния дифузьор. Всички тези елементи са направени от карбон.



Хиперколата е оборудвана с джанти Mansory, специално осветление на вратите и декоративни елементи от карбон в салона. Технически машината не се отличава от стандартния Veyron, като разчита на W16 двигател с мощност 1109 к.с. и 1500 Нм въртящ момент. Максималната скорост е 410 км/ч.

Снимка и видео: DailyDrivenExotics

Тагове: bugatti veyron
0 от 500