IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BBC показа как изгоря Alpine A110 по време на тест (ВИДЕО)

В автомобила са водещите на Top Gear Крис Харис и Еди Джордан

BBC показа как изгоря Alpine A110 по време на тест (ВИДЕО)

На страницата на предаването Топ Gear BBC във Facebook беше публикувано видео с изгранянето на спортното купе Alpine A110 по време на снимки на един от епизодите. Инцидентът се случи в началото на годината, но едва сега се появи запис от него.

BBC показа как изгоря Alpine A110 по време на тест (ВИДЕО)

Зад волана на колата е водещият на Top Gear – Крис Харис, докато колегата му и бивш собственик на отбор във Формула 1 – Еди Джордан, играе ролята на навигатор. Снимките се провеждат по време на първия кръг от световния рали-шампионат – рали „Монте Карло”. Причината за инцидента не споменава, най-вероятно става дума за повреда в електрическата система.

„Рали Монте Карло винаги е била мечта за мен. Преминаването с автомобил по това трасе беше нещо уникално. Крис се справяше отлично с управлението на колата и затова е пълен позор, че провалихме теста. Все пак и такива неща се случват”, коментира Еди Джордан.



Купето Alpine A110 беше представено през пролетта на 2016 г. на автосалона в Женева. Машината е оборудвана с 1,8-литров бензинов двигател с 4 цилиндъра, развиващ 252 к.с. и роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Спортната кола ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди.

Снимка и видео: Facebook

Тагове: top gear alpine a110
0 от 500