IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъж забрави къде е паркирал, намериха колата му след 20 години

Рекордът досега в Германия беше 2 години за кола с 40 000 евро в нея

Мъж забрави къде е паркирал, намериха колата му след 20 години

През 1997 година мъж във Франкфурт съобщил в полицията, че колата му е открадната. 20 години по-късно градските власти откриват въпросния автомобил и разбират, че човекът просто е забравил къде е паркирал и заради това е помислил, че колата му е открадната.

Мъж забрави къде е паркирал, намериха колата му след 20 години

Автомобилът е бил открит в гараж в стара индустриална сграда, която подлежи на събаряне. И тъй като сградата е нямало как да бъде срутена преди да се премести автомобила, от компанията която е била наета за разрушаването се обадили в полицията и там успели да открият собственика на колата.

Според местния вестник Augsberger Allgemein, 76-годишният собственик на колата е бил откаран на мястото с дъщеря му, за да види забравената преди 20 години кола. Автомобилът, естествено, вече не бил в движение и собственикът трябвало да се съгласи, че колата трябва да отиде за скрап.

Досега рекорд в това отношение в Германия държеше жител на Мюнхен, който паркирал колата си, след което тръгнал на обиколка по кръчмите с приятели и напълно забравил за автомобила си. Когато изтрезнял мъжът подал сигнал в полицията, че колата му е открадната, но 2 години по-късно автомобилът бил открит на 4 километра от мястото, където той мислел, че е паркирал. Този случай е по-любопитен, защото се оказало, че в багажника на колата мъжът оставил 40 000 евро, а автомобилът бил натоварен с оборудване и инструменти за още 50 000 евро.

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само не казват, дали е получил обезщетение от застрахователя. Ако е така, цялата случка по-скоро прилича на застрахователна измама.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И при нас е възможно.Комшията преди време редвно се обаждаше да казва, че колата му е открадната, когато не е откриеше пред блока. Просто отиваше на кръчма с нея и се прибираше без нея. толкова се насвяткваше, че не помнеше къде е оставил вечерта и първата работа беше да се обади в полицията. Колата беше Москвич 412 и действието се развива през средата на 90-те, когато тази кола само във вторичния суровини е искаха и никъде другаде. Газовата дори беше по-скъпа от колата...
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А при нас дали е възможно?!